• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

AR GT 1300 Junior z 1973

• Autor wątku Autor wątku marek_mb1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    junior
widok takiej Alfy na torze chyba każdego z nas przyprawia o dreszcze
gratuluję

Ja pierdziu jaki prześliczny klasyk :shock: Zazdrość,zazdrość i jeszcze raz ZAZDROŚĆ. :P

Dzięki wszystkim za miłe komentarze !!!

Jestem już po pierwszej imprezie - I eliminacja Classicauto Cup 2008 (Ułęż) - 2 miejsce w klasie 1300 oraz 9 w grupie na 25 samochodów...
Oto kilka zdjęć:
67.jpg

68.jpg

69.jpg

70.jpg

71.jpg

72.jpg

Dodam w terminie późniejszym opis samochodu i jego modyfikacji...
PZDR

i jeszcze wyniki: http://www.classicauto.pl/imprezy/2008/ULEZ/wyniki_ulez_20080511.xls

kolejna impreza

Witam ponownie,

jestem po II eliminacji Classicauto Cup 2008 (Modlin) - powtórzony poprzedni wynik, tj. 2 miejsce w klasie 1300 oraz już 6 w grupie na 30 samochodów: WYNIKI

I kilka zdjęć:
94.jpg

95.jpg

96.jpg

97.jpg

98.jpg

99.jpg

100.jpg

PZDR,
Marek

Rozłożyła mnie na łopatki!!! Zdaje się, że jeszcze ostatnio leciutko rzuciłeś ją na glebę?
Powiem tak - po prostu I K O N A. Marzenie każdego Alfisty
Gratuluję i baw się dobrze :)
Właśnie po to ją kiedyś najpierw narysowano, a potem skręcono do kupy ;-)

Zobaczcie Panowie trochę kaski i wilekie serce do pieknych aut i juz mozna taką pięknością pomykać...

Poprostu Klasyk przez wielkie K...

Taki Juniorek a wielu seniorów porobi :wink:

Gratuluję przepieknej Alfy Romeo!

Strasznie Ci zazdroszcze, Junior jest przepiekny i znajduje się na mojej liście marzeń. Jakby Ci się znudzila jazda z dachem to chętnie bym Cie odciążył zamieniając sie moim Spiderem na Juniora :wink: :mrgreen:

Zajebiaszcza :shock: mam nadzieję iż będzie mi dane zobaczyć ją na żywca :D

istny rodzynek na forym, takich klasykow zeby bylo wiecej...milo patrzec na belle,jest urocza :mrgreen:

Piękna Alfa i pewnie super zabawa Kiedy kolejna eliminacja Classicauto Cup 2008 ?? i gdzie ?? Pozdro

piękny wóz :mrgreen:

p.s. tą czarną na jednym ze zdjęcia kiedyś widziałem w Krakowie :) piękny widok, a co dopiero ta Twoja...

Gratuluję ;]

Oz w morde alez perelke CI sie udalo upolowac :)) Wow - jestem pod wrazeniem - daj wiecej foci swoich dziewczyn - czekamy

Kolejna impreza z udziałem mojej GT - Tor Kielce 12.07.2008

Witam,

Kilka zdjęć po III eliminacji Classicauto Cup 2008 (Kielce)...

106.jpg

107.jpg

108.jpg

109.jpg

110.jpg

111.jpg

112.jpg

PZDR,
Marek.[/b]

Super autko. Jak byś mógł dołożyć jeszcze jakieś fotki wnętrza i silnika to już byłbym całkowicie zadowolony. ;)

NA prawdę robi wrażenie. Musiałeś włożyć w nią wiele pracy i serca, żeby tak wyglądała

Amortyzatory
Powrót