Za sztukę. Jest lewa i prawa.Za sztukę, czy komplet?
Opcja w konfiguratorze jest warta 950złmoze w aso takie oferują. Wiem że Mito QV takie ma
(niech mnie ktoś ewentualnie poprawi)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Za sztukę. Jest lewa i prawa.Za sztukę, czy komplet?
Opcja w konfiguratorze jest warta 950złmoze w aso takie oferują. Wiem że Mito QV takie ma
Za sztukę. Jest lewa i prawa.
Opcja w konfiguratorze jest warta 950zł
(niech mnie ktoś ewentualnie poprawi)
Eeee...dowiedziałem się, te od giulietty, które podawałem, to cena 79,30zł 1 sztuka, można zamawiać w ASO.
Stary cennik pewnie.....dzwoniłem do Fiata z pytaniem, więc na pewno 79,30zł.Mi ePER pokazuje 40,42 zł z VAT za sztukę.
można by się zebrać, bo przy zamówieniu kilku sztuk będę miał na to rabat
Katalogowane są, tylko, że nie mam cenymoże ktoś ma dostęp do nowszego, innego cennika.
np. do Giulietty
50519489 prawy
50519490 lewy
Według ePera Rel.57, czyli jednego z nowszych, jesli nie najnowszego cena tych elementów do których podałeś kody to 40,42 PLN za sztukę. Czyli tak jak pisze kolega Shrek.
Ale na pewno nie zobaczycie tego ile narzucają w cenniku ePER'a, tam jest cena dla klienta finalnego. Niestety aktualne ceny tylko w sieci Fiata.Albo taką marżę narzucają...