AR Gadżety - masa gadżetów !

• Autor wątku Autor wątku wojciechrx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ceny pół biedy sam parę rzeczy bym kupił , ale jak kupować skoro to wszystko za granicą ja z kupnem koszulki z Ebay-a mam problem .

niektóre rzeczy są w przyzwoitej cenie ale przesyłka już nie wygląda różowo. Asortyment bajka i gdyby tylko miał na zbyciu kasę to kupiłbym połowę tego co on tam ma.

Gadzety pierwsza klasa szkoda że nie można kupic tego w Polsce

można zebrać kilka osób niech sobie powybierają.... a potem kupić wszystko za 1 razem i kazać mu wysłać 1 paczka:)

Rewelacyjne gadżety! Zostawiłbym całą wypłate gdybym wszedł do takiego sklepu :)

Pozdr. Tiga

paczka do 1kg to koszt około 100zł :) ... więc jeszcze bez tragedii ale cena niektórych gadżetów rozwala hehe

Japonia to kraj gdzie poza Europą chyba najwięcej sprzedaje się AR , i to niekoniecznie w dieslu :D ( 8C Competizione poszło tam 100 szt.!!!).Mają kasę i dopieszczają swoje włoszki.

Link do tej stronki już był kiedyś podawany.
Niestety ceny są troche kosmiczne, bo jen japoński jest drogi.

Najlepszy okres na zakupy w Japoni był wczesną jesienią, kiedy kurs był po 2,5-2,7
Teraz jest po 3,5 więc to prawie 1/3 drożej i te elitarne przedmioty robią się jeszcze bardziej elitarne..

Pierścień Alfa Romeo mnie zabił :) Tam rzeczywiście mozna sie w ciekawe rzeczy zaopatrzyć:)

Kiedy i czy wogóle w Polsce będziemy mogli takie zakupy zrobić? :(

No ja jak to znalazłem to oszalałem jak bym wszedł do takiego sklepu to bym juz nie wyszedł:)
Pozdro dla wszystkich

chwilowo nie mam kaski ale gdybym chciał coś kupić to można się zgadać i koszty przesyłki podzielić na pare osób :)

Też bym cos nabył z takiego asortymenu

Amortyzatory
Powrót