AR Gadżety - masa gadżetów !

• Autor wątku Autor wątku wojciechrx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
tez bym chetnie sie dolaczyl,jest tam pare drobiazgow ktore mnie interesuja
pozdrowka

Patrzyłem na tą stronkę zaraz po kupnie swojej Alfy to jest w lipcu zeszłego roku. Kurs był wtedy o połowę niższy od teraźniejszego i wtedy naprawdę się opłacało coś wybrać. Z perspektywy czasu żałuję, że nic nie wybrałem, bo jest tam naprawdę sporo wartościowych gadżetów.

Póki co pozostaje mi mieć nadzieję, że kurs znów wróci do poprzednich wartości...

P.S.
A nie wybiera się ktoś z Was przypadkiem do Nipponu? :P

sorki, ceny sądobre ale dla japońca :)

---------- Post dodany o godzinie 18:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:57 ----------

ale jak juz szukacie po takich tanich stronkach to moze ktoś sobie coś znajdzie na Italian Tuning - Auto parts i życzę miłych zakupów - ja odpadam, ceny chyba też dla japońca :)

Oj koniecznie trzeba śledzić kurs jena... I w najkorzystniejszym okresie zebrać się i zamówić...

P.S. Jak sobie tak wybrałem conieco to mi 4500 wyszło :-/ . Masakra roczną pensję mógłbym tam przepuścić...

hehehe ja tez sporo juz wydalem na gadzety ;) U Bołtowicza na Ursynowie jest sporo !!! ;)

Liczyłem, że podasz link do sklepu z gadżetami a nie sam adres dilera :(

Faktem jest, że całkiem spora część "japońskich" akcesoriów pochodzi z oficjalnych list Linea Accessori AR i jest dostępna w naszych ASO. Problem tylko w tym, by ktoś grzecznie udostępnił katalogi (szczególnie te nieaktualne). W CS FAP Bielsko-Biała, widziałem ich (katalogów) całkiem sporo, pokrytych gruba warstwą kurzu. Obsługujący mnie człowiek dopiero po usilnych prośbach bardziej zaangażował się w temat i przyniósł z zaplecza te najrzadziej spotykane, białe kruki. Potem tylko numerek i można w każdym ASO zamówić z bezpłatnym odbiorem :)

no niestety o takim linku nic nie wiem ale wiem ze u Boltowicza na Ursynowie maja swiezy katalog akcesorji do naszych Alf ;D

Podnoszę temat, bo właśnie całkiem przypadkiem wpadłem na tą stronę. Wybór masakra! :girl_wacko:
Breloczki, kubki, koszulki, kombinezony!, portfele.... rety! tam jest wszystko :rolleyes:

Zamawiał ktoś od nich? Ja bym pewnie kilka dupereli zamówił :cool:

ps. trafiłem na nich szukając z ciekawości oryginalnej naklejki Quadrifoglio Verde. Znalazłem oficjalną opcję do MiTo za 950zł :eek: Chwilę później na italiazakka.co.jp za około 100zł (na zdjęciu wygląda identycznie).

podaj jeszcze adres tej strony o której tak się rozpisujesz i będzie cacy

ps. trafiłem na nich szukając z ciekawości oryginalnej naklejki Quadrifoglio Verde. Znalazłem oficjalną opcję do MiTo za 950zł :eek: Chwilę później na italiazakka.co.jp za około 100zł (na zdjęciu wygląda identycznie).

A tu masz kolego coś takiego :-)
http://pimolti.istore.pl/pl/naklejka-alfaholicy-org-wzor-quadrifoglio-verde.html
http://pimolti.istore.pl/pl/naklejka-wzor-alfa-corse.html

Dodatkowo, jeśli tylko masz jakiś własny pomysł - my go realizujemy.

Ja również szukałem naklejki QV od Mito, ale na eBayu ceny są zabójcze. Mi chodzi o taką:

A takiej chyba nie zrobicie ;)

italiazakka.co.jp oferuje takie QV:
132.jpg
133.jpg
134.jpg

w przeliczeniu około 105zł :rolleyes:

ktoś się już tego podjął na alfaclub.pl, była lista chętnych, niestety temat umarł... :(

Wiem, nawet się zapisałem, ale raczej chyba nic z tego właśnie nie będzie.

---------- Post dodany o godzinie 12:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:16 ----------

italiazakka.co.jp oferuje takie QV:
132.jpg
133.jpg
134.jpg

w przeliczeniu około 105zł :rolleyes:

Za sztukę, czy komplet?

Amortyzatory
Powrót