duke75
Nowy
- Auto
- AR Giulia Super; AR Tonale PHEV; Spider 916 3.0 V6, GTV 3.2 V6 "La Regina"
999r
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z tego co widzę to większość z Was ma te auta zawirusowane. Ja nie uważam 2.0/170 za muła. To dynamiczne auto dla mnie a mam porównanie z Busso 12 V. Z uwagi na to,że mam czym poszaleć (Busso i moto koło 3 s do 100) nie traktuję 159 jako wyścigówki choć jego prowadzenie i hamulce do tego prowokuje. Cały czas myślę czy jest sens chipa.
Alfa widmoRafał, 7 stron wątku i ciągle tylko jedna fota! Do tego z garażu
Kuruj się i czekamy na więcej!
Owszem, ale podstawa jak w każdym przypadku to doprowadzenie auta do odpowiedniego stanu, a potem chip. To po pierwsze, po drugie chip też trzeba umieć zrobić, a po trzecie, trzeba umieć z tego dobrodziejstwa korzystać.chipowanie tego motoru to dyskusyjna sprawa.
Owszem, ale podstawa jak w każdym przypadku to doprowadzenie auta do odpowiedniego stanu, a potem chip. To po pierwsze, po drugie chip też trzeba umieć zrobić, a po trzecie, trzeba umieć z tego dobrodziejstwa korzystać.
Pozdrawiam.
- Rafał
a dla mnie jakas rada ?
he he he he he he he
Ryli, kupiłem białą@ales1 - serio ?
biała ?
białem som ujowe
a z czystością ?
hmmm
owszem - po myciu i szmacie jest git , nie trza głaskac woskiem jak czarnego itp
ale przed myciem zaraz widać syf
a we sw to juz tył tragedia
Do mnie trafił konkretnie ten egzemplarz:Ti z końca produkcji to zawsze dobra opcja Czy jak ją kupiłeś nie była czasem na blaszkach KNS?
hm... białe są ujowe i tylea dla mnie jakas rada ?
he he he he he he he
Dzięki, ale daj się nacieszyć, co?Te fotele... i kolor...
Jak byś kiedyś sprzedawał to pierwszy się piszę w kolejkę ;-)
Mechanicznie Alfa jest już ogarnięta, teraz czas na estetykę. Oczywiście folia idzie do wymiany.Te same zżółknięte folie ochronne co u mnie. Muszę je kurde zmienić
Nie mogę zaprzeczyć. Jestem zaskoczony, ale są wygodniejsze niż te pełno skórzane z wersji TI.Kurde, fotele super!
Stoi jeszcze u mnie, ale to kwestia kilku dni i odjeżdżaCzy tę czarną posiadasz? Ta biała rozwala system, sprzedałem swoja 159 i szukałem czegos innego ale jednak wracam do Alfy koniecznie 159 i sedan