[159] AR 159 TI alcesa

Gratulacje! Po dywagacjach nt przebiegu zakładam, że byłoby czym się pochwalić ;) Mam na myśli okazyjną wartość :)
Rzekłbym, że obecny kolor w porównaniu do Nero carbonio będzie mega praktyczny :D
Zgadzam się z tobą, Biały ma wielki plus, bo ciągle wygląda na czysty. A mogło by się wydawać że jest inaczej

To jedno, a dwa - na czarnym wszelkie nawet drobne rysy są bardzo widoczne.
Również z myciem na szybko nie trzeba się spuszczać, nawet jeśli zostaną zacieki po twardej wodzie to i tak niewidoczne ;)

No gratulacje! Mam identyczną tylko w SW :) Mega zadowolony...

Potwierdzam, biały lakier jest najłatwiejszy w utrzymaniu.
Obecnie Alfa stoi w dobrym warsztacie, trochę uszczupli mój budżet, ale ma być igła ;)
Pozdrawiam.
- Rafał

Bialutka fajna.
W warsztacie kwestia mechaniczna czy wizualnie coś?
Oby się dobrze sprawowała :)

Rafał, jak mówiłeś tak zrobiłeś. Gratuluję zakupu, musimy się kiedyś spotkać białymi "9"
18.jpg

Rafał, jak mówiłeś tak zrobiłeś. Gratuluję zakupu, musimy się kiedyś spotkać białymi "9"
Poważnie? Tak mówiłem? To Karol twierdził że biała 9 wygląda najlepiej:)
Fakt, faktem nabyłem taki egzemplarz który póki co czyści mi portwel stojąc u Tomka w Krakowie, ale ja nigdy nie oszczedzałem na serwisie.
Wyszło parę niespodzianek, ale wszystko do ogarnięcia i jutro samochód powinien być gotowy.
Na zdjęciu to te 19" TO ode mnie tylko po zmianie koloru?
Alfa na tym zdjęciu wygląda bajecznie.
Pozdrawiam
-Rafał

Felgi od Ciebie poszły dla Maćka na handel a te są z jego julki.

Rafał, ma tę 19 org w stanie igła(!). Myślałem, żeby je przyciemnić bo mam jasne do białego auta. Może byś miał ciemne, takie jak kolega, to machniom? :)

Rafał, ma tę 19 org w stanie igła(!). Myślałem, żeby je przyciemnić bo mam jasne do białego auta. Może byś miał ciemne, takie jak kolega, to machniom?
Sam będę chciał ciemny kolor felg dla siebie bez względu na to jaki to wzór będzie :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Zastanawiam się jak je "nietrwale" przyciemnić tzn. tak, żeby w razie co wrócić do ori koloru.

Słyszałem, muszę spróbować...

No własnie ostatnio zacząłem myć auto oprócz felg. Dużo lepiej wygląda :)

Gratulacje Rafal. Bardzo sluszny kolor.
Zaraz po serwisie,rob program,bo az sie prosi. Wrazenia z jazdy beda duzo ciekawsze.
Wersja sama w sobie jest absolutnie top.

Amortyzatory
Powrót