Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Że niby rozprawa będzie w Budapeszcie? W takich wypadkach ściągalność byłaby zerowa.
DziękiFajny bajer! Daj znać po pewnym czasie użytkowania jak wpłynęła na prowadzenie
Nie ukrywam, że delikatnie na to liczę. Niebawem dokonam pomiarów o ile kielich oddaliły się od siebie po zamontowaniu rozpórki.Da się tym kąty pochylenia kół poprawić?
Bajer
Myślę, że ma wystarczającą sztywność. Ktoś to zaprojektował i pewnie odpowiednio przeliczył. Może gdyby była idealnie prosta jeszcze lepiej spełniałaby swoją funkcję, ale nie ma opcji żeby taką zastosować.Rafał tak patrzę na kształt tej rozpórki i się zastanawiam jaká to ma sztywność?
Pozdrawiam.
Haha, prekursorem bym siebie nie określił, ale swoje wizje mamCześć mam do Cienie kilka pytań i proszę o pomoc, jako ze twoje alfy to prekursorki tuningu
Czy dokladka przedniego zderzaka to Leon cupra?
Gdzie mogę kupić lotek na tylna klapę taka jak miałeś w czarnej ar ? I. Huba masz w białej
Szukałem rozporki do JTDM ale na Allegro są tylko do beny, gdzie upolowalesswoja rozpórkę
Powiedz, ile wyniosła Cię lotka na klapę? (chyba, że masz na myśli dokładkę od Leona).Rozporka już zamówiona , spojler tez np właśnie myśle czy robić najpierw program i czekać na koniec sprzęgła i dwumasy czy najpierw dojeżdżać osprzęt bo siedzi jeszcze tak jak wyszło z fabryki ale oznac zużycia nie widać .
O co chodzi z tym ssakiem? W 1,9 JTD też jest z nim problem?Podstawa jednak to wymiana uszczelki ssaka oleju
Tylko 2.0. W skrócie chodzi o to, że z czasem ta uszczelka traci elastyczność, przez co silnik traci smarowanie, co jest główną przyczyną uszkodzeń tych jednostek.O co chodzi z tym ssakiem? W 1,9 JTD też jest z nim problem?
Już nie myślę, dzisiaj opłaciłem ten mandat...Rafał.Jak myslisz?