Dzięki za wszelkie komentarze, o auto dbam jak tylko mogę. Jeśli chodzi o pakiet to wyjechała z nim już z salonu, tak samo jak z tłumikiem sebringa dedykowanym konkretnie pod ten model i silnik. W skład pakietu Ms Design ( bo tak się on nazywa ) wchodziła dokładka przedniego oraz tylnego zderzaka, progi, oraz właśnie lotka na klapie.
Jeśli chodzi o pomarańczowe zegary to nie da się tego zrobic wymieniając żarówki, a i foli też nie da się, że tak powiem zdjąc nie uszkadzając tarczki, tak więc zostaje jedynie zakup oryginalnych sportpackowych zegarów.
rozpórka tylną to jest praktycznie dokładną kopią oryginalnej , wszelkie miary były z niej brane a wykonał mi ją mój kolega i tą na allegro to również on sprzedaje, jest wykonana naprawdę porządnie. I szczerze nie obchodzi mnie to ,że to jest wyrób własny ważne, że spełnia swoje zadanie
Jeśli chodzi o spasowanie maski to chodzi Ci chyba o zdjęcie z pierwszej strony tam faktycznie maska była lekko niżej jak błotnik, nie wiem dla czego i bardzo mnie to nie interesowało wtedy bo i tak w planie było lakierowanie i po nim jak wiadomo pasowanie elementów, tak, że bez obaw teraz są spasowane idealnie . Co do tego czy była bita to na pewno nie w takim stopniu żeby jakikolwiek element konstrukcji został naruszony, choc nie wydaję mi się , a na pewno nie w polsce bo znam jej historię odkąd przyjechała ze Szwajcarii ponieważ zakupiłem ją od mojego kolegi z klubu alfa.radom
Co do gazu zgodzę się z kolegą , że jest założony paskudnie aczkolwiek najważniejsze, że dobrze działa i auto na hamowni na gazie wypluło 184Km a na benzynie 190,5Km, więc nie tylko jeżdzący na Seleni i wymieniający ją tylko w serwisie mają silniki żylety Ja np. latam na Valvoline Vr1 Racing 10W60 i na żadną Selenie nigdy w życiu bym tej oliwy nie zamienił na inną na chyba, że na Millersa albo Agipa.
Co do kółek ta na letnich zostanę na tych białych co mam bo mnie się jak na razie najbardziej podobają ale jak już mi się opatrzą to na pewno wezmę pod uwagę Wasze rady.
Dziś zamontowałem moduł doświetlania drogi do domu pod halogeny ( mała rzecz a cieszy

),
W najbliższych planach poprawa instalacji gazowej i jej serwis : wtryski gazu z adapterami na wtryskach benzyny, pojedynczo nie w listwie zainstalowane pod kolektorami, czyszczenie reduktora oraz nowe uszczelki do niego.
P.s co do wypowiedzi mariwy21 to jest to tak, że jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Ważne, że ja jestem zadowolony, wiem co mam i czym jeżdżę a inni niech snują sobie domysły z powodów bliżej znanych jedynie im samym.