balc3r
Nowy
- Auto
- AR 145 2.0 20VT / Peugeot 3008 1.6 THP
Piękna 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Coś cie chyba boli, wiem nie jest oryginalna, ale czym wyrób rzemieślniczy różni się od tegoChcesz to ci z kwasówki uspawam
??????????Piszesz do mnie gadasz o sobie według mnieJak ci sie podobają to sie podniecaj nimi mojej wcale nie musisz oglądać obedzie się bez twoich postów.

Dedykowany olej to Selenia i u mnie przed wymianą jest taki sam jak w puszce, miałem auto w gazie wiem jak olej przed wymiana wyglądał.Ja się nie czepiam twojego auta i nie obchodzi mnie czy było klepane zauważyłem fotę i się zapytałem... Jesteś zadowolony z auta i oto chodzi w tym wszystkim
A jeśli chodzi o hamownie to byłem ze dwa lata temu wynik:197KM.