• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

AR 155 ;)

endriu moja żona pokochała 166 . Ja mieszkam teraz na Młodej Polski . Jak będziesz gdzieś blisko dzwoń pogadamy:)

a moja żona pokochała chyba bardziej 147 mojego brata :(

attachment.php

Dlatego też moja idzie jednak na sprzedaż,
więcej niedługo w dziale bazar :(
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• AR 147 Godi.jpg
    AR 147 Godi.jpg
    65.8 KB · Wyświetleń: 65
  • AR 147 Godi.jpg
    AR 147 Godi.jpg
    53.2 KB · Wyświetleń: 270
  • Front_1.jpg
    Front_1.jpg
    126.7 KB · Wyświetleń: 277
  • Front_3.jpg
    Front_3.jpg
    124 KB · Wyświetleń: 279
  • Interior_1.jpg
    Interior_1.jpg
    86.4 KB · Wyświetleń: 276
  • Interior_Front.2.jpg
    Interior_Front.2.jpg
    99.8 KB · Wyświetleń: 271
  • Interior_Rear.1.jpg
    Interior_Rear.1.jpg
    66.1 KB · Wyświetleń: 269
  • Lights_front.jpg
    Lights_front.jpg
    45.2 KB · Wyświetleń: 260
  • Rear_1.jpg
    Rear_1.jpg
    90.5 KB · Wyświetleń: 269
a moja żona pokochała chyba bardziej 147 mojego brata :(

No kobiety są jednak kapryśne. Wykorzystała 155 jeden raz i zabujała się w 147. Ale duży plus dla niej, że pozostała przy marce.

Mam nadzieję, że znajdzie się godny następca samochodu i będzie kontynuował Twoje dzieło. ;)

Kurcze...ta 155-tka prezentuje się tak ładnie, że gdybym rok temu nie kupił swojej GT to chyba bym się po nią wybrał przez całą Polskę...piękny egzemplarz, oby znalazł dobrego nowego właściciela, który będzie o nią dbał jak należy.

namiot już idzie w kontenerze z Chin ale już dla innego auta :(

odjechała pod Niemiecką granicę, do Nowej Soli ( Polak płakał jak sprzedawał ) :)
Żal i smutek ogromny po 11-tu latach bycia razem ale jest szansa że jeszcze zobaczę ją tutaj, na forum :rolleyes:

Ostatnia edycja:
Żal było by gdyby się nie pojawiła... Z reguły takich aut już nie kupuje się z przypadku a fajnie by było gdyby ktoś pociągnął dalej historię tego egzemplarza skoro znana jest już aż 11 lat.

Amortyzatory
Powrót