AR 155 ;)

endriu73

Użytkownik
Auto
AR 159 2.4 SW ; AR 155 1,8 8V
Witam witam.

Alfista kilka dni temu (dopiero zobaczyłem :) ) poprosił mnie abym wstawił moją Belle więc tak też czynie :lol:

Zaznaczam że nie dopieszczałem jej tak jak chciałbym aby się tu zaprezentowała :wink:
Po prostu wybrałem kilka fotek z kompa chociaż powiem szczerze że trochę sie wahałem ponieważ znam niektóre opinie na temat zielonego koloru do Alfy :P
Aha zdjęcia robione komórka więc wybaczcie nie najlepszą jakość :wink:

Czekam na słowa krytyki aczkolwiek mam nadzieje że i znajdzie się kilka miłych komentarzy 8)))

Śliczna i dopieszczona Alfka,sierodek bardzo zadbany-super,tak trzymaj :D

Ładny przykład dobrze utrzymanej 155 z pierwszej serii, miło popatrzeć :-)

Tak trzymać, Pozdrawiam!

samochód przedewszystkim zadbany bez zbednego tjuna tylko na felunku w jedynym słusznym rozmiarze :D piękna sztuka :)

Zielony zielonym,ale to przecież Alfa i do tego 155ka. :mrgreen: Bardzo ładna i zadbana Bella.Fela pewno 17" :?: Robiłeś coś z zawichą,czy misie wydaje,że trochę niżej "siedzi" :?:

Grzelutek zawieszenie pozostało po niemieckim właścicielu (pochodzenia włoskiego :lol: ) Jak dla mnie 30 mm niżej wyglądałoby lepiej niestety w zimie na moich 14'' miałbym problemy więc jak na razie nic nie będę zmieniał :)

A tych 17" trochę szukałem (chodziło mi aby pasowały do kanciastej sylwetki) aż w końcu znalazłem i pomimo mniejszego komfortu jazdy nie zamieniłbym na mniejsze bo czego się nie robi aby nasze Belle były piękne :mrgreen:

endriu73 spoko alfa :) ładna fela masz ale przed liftem więc pewnie były problemy z alu 17 ?? cos przerabiałeś ? jakie oponki sa 205,215 ?? Alfa jak dla mnie na 5,5 :P w skali do 5

Bardzo ładnie sie prezentuje 8)

Szacunek za tak czyste wnętrze bo przy tej tapicerce nie jest to łatwe

Super Bella :D gratulacje super utrzymana
nie bądz tak nastawiony do kolegów alfaholików oni są super napewno jak trzeba to pomogą a za kolor to napewno nikt nie będzie cię karcił
<hello>

Dzięki dzięki Panowie :mrgreen:

Zdjęcia robione jeszcze przed generalnym praniem tapicerki :P i tak jak pisałem wcześniej nie wygląda tak jak zazwyczaj w sobotę wieczorem po całodniowej pielęgnacji :wink:

FlaY tył 215/45 przód 205/45 bo 215 nie mieściły się (ET 38) :wink:

Dzięki Alfista ale poczekam do Euro 2012 gdy już będą takie drogi jak na zachodzie :mrgreen:

Ale fajnie wyglądają jasne wnętrza w Alfie, mnie sie podoba.

endriu73 napisał:
FlaY tył 215/45 przód 205/45 bo 215 nie mieściły się (ET 38) :wink:

hmm to mamy problem :P bo moge kupic felgi z oponami ale 225/45/17 :) i tak myślałem ze niewejdą :( nida sie upchnąc 225 z tyłu chociasz ??

zielony jest piekny...alfa mojego chlopaka jest zieloniutka rowniez i wyglada uroczo...nie przejmuj sie tymi "niektorymi opiniami" piekna bellissima gratuluje...

FlaY no właśnie ja kupiłem je od niemca który kupił je do Stilo ale nie przeszły TUV :D

Jeśli będą miały większe ET to mogą wejść bo w moim przypadku jest jeszcze trochę miejsca od wewnątrz :wink:

Amortyzatory
Powrót