Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
W wątku jest mowa o bardzo dobrym zamienniku, także trochę chęci w szukaniu. Kupiłem go i wygląda jak oryginała, a cena jest ok, brak tylko części GSM (ale jest ona zbyteczna bo i tak chyba w RP ten system SOS nie działa). Pasuje bez żadnych modyfikacji, a oryginał zabija cenowo. Reanimacja uszkodzonej starej anteny nie ma sensu. Przed montażem nowej warto zabezpieczyć elektronikę (środek w stopce) przed wilgocią, ja posmarowałem grubo smarem silikonowym w żelu. Poniżej masz linka do sklepu, chyba że znajdziesz gdzieś taniej
https://www.natcar.pl/pl/p/ANTENA-AKTYWNA-FM-GPS-FAKRA-OPEL-COMBO-VECTRA-C/3324
Kupiłem tą antenę do 159SW przedlift. I jest kicha. Wtyczki nie pasują do oryginalnych, a co gorsza przy przykręcaniu przód stopki się podnosi i powstaje szczelina przez, którą będzie lecieć woda.
Problem w tym, że u mnie jest tylko wtyczka od FM a kabel od gps pociągnięty jest bezpośrednio od anteny do radia. Chce uciąć kabel i dorobić wtyczkę tylko zastanawiam się na którym kablu.