jan3387
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Super 2.2 M-jet MT 180 KM '16
Działa już poprawnie nawigacja na rondach między zegarami, nowa aktualizacja pomogła.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam, u mnie giulia 2017 już drugi raz zniknął obraz z wyświetlacza centralnego ( czarne tło ) wszystko działa w sensie muzyka klima ale brak obrazu -dzieje się to jak mam podłączony telefon czyli car play bo mam iPhone ....
Miał ktoś podobny przypadek .........
czyli jak rozumiem z platformą Apple działa poprawnie Yanosik? Bo w innym wątku wałkowane było niedziałanie, ale może wypowiadali się tylko posiadacze androida.działa GoogleMaps, Yanosik, Spotify itp
czyli jak rozumiem z platformą Apple działa poprawnie Yanosik? Bo w innym wątku wałkowane było niedziałanie, ale może wypowiadali się tylko posiadacze androida.
Yanosik bez problemu działa z CP - bynajmniej w takim zakresie jaki ja oczekuję, są komunikaty, wyciszenia muzyki i navi na ekranie CP.
Chociaż osobiście z przyzwyczajenia włączam navi GMaps a Yanosika mam w tle i gada jedynie komunikaty ostrzegawcze.
Swoją drogą, po 6msc czekania przyszło mi AA Wireless ze startupu, a siedze już na iOS. Odsprzedam za tyle co zapłaciłem ~~400zł
https://www.indiegogo.com/projects/a...s/x/26626703#/
Cześć,
czy masz Yanosika włączonego na telefonie a Google Mapy na ekranie w samochodzie? U mnie tylko w ten sposób to działa, nie moge inaczej włączyć Yanosika w tle tak jak było to możliwe z Android Auto.
Nie wiem czy tego tyczy się Twoje pytanie, ale w samochodzie na ekranie mam GoogleMaps a w tle mam uruchomiony Yanosik i komunikaty z Yanosika są nadawane przez głośniki w samochodzie z wyciszeniem muzyki w tle.
Mogę również włączyć jedynie Yanosika wtedy na ekranie w samochodzie mam mapy z Yanosika wraz z komunikatami + panel "zgłoszeń" Yanosika na ekranie w samochodzie.
Aktualnie używam iPhone 12 z systemem 15.0.1
Cześć Drodzy Forumowicze ! Ja mam niestety ten sam problem z AA - podczas nawigacji ucina mi komunikaty głosowe - np. "za 600 metrów..." i dopiero przed skrętem dopowiada "...skręć w prawo". Byłem w serwisie, wgrali mi update całego radia (w tym zawiera się update AA z tego co mi mówili), wgrałem najnowsze AA (z APKMirror) na mojego Samsunga Galaxy S8 i dalej jest ten sam problem. Co ciekawe dzisiaj odpaliłem aplikację AA na Samsungu i tam wypowiada cały komunikat. Po podłączeniu do AA Alfy dalej ucina. Ktoś może znalazł ostatnimi czasy rozwiązanie u siebie ? Pozdrawiam serdecznie.
Rozwiązanie (a) są w tym wątku, trzeba wyłączyć w opcjach nawigacji zewnętrzny głośnik bluetooth czy jakos tak.Witam. Jak widzę nie jestem sam z tym problemem AA - ucinanych komunikatów. Czy coś nowego pojawiło się w sprawie, jest jakaś sztuczka żeby komunikaty były w całości?