Android Auto

• Autor wątku Autor wątku Imć
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
FYI, 6 listopada na apkmirro pojawiła się wersja 4.8 AA, zainstalowałem dzisiaj, ale SMSów nie próbowałem.

Asystent ogólnie gubi się na Androidzie niezależnie czy używam przez AA czy z telefonu - huawei p30 pro

sterowanie spotify trzeba gadać po angielsku komendy...

Epsonix to może podaj przykładową komendę do wyszukiwania utworów w spotify, bo u mnie to nie działa. Może trza jakieś magiczne słowa stosować? wyszukaj po angielsku u mnie AA nie kapuje.

Bede zmienial telefon, macie jakieś 'za i przeciw' iphonom? Zona z dzialania carplay'a jest zadowolona. Nawigacja smiga na pełnym ekranie. W czym android ma przewage nad OSem?

Dzieki i pozdrawiam,
Mariusz

navi po polsku dziala

Nawi tak. To wiem.

Wygląda na to, że nowy dotykowy infotainment będzie wspierał pełen ekran z Android Auto...
Screenshot 2019-11-14 at 12.28.01.jpg

W końcu :), ale obawiam się, że już na pewno w oleją starsze w tej kwestii...

Kolega Suzumushi z tutejszego forum mi mówił, że chłopaki z Włoch kończa robić przystawkę do starszych wersji,żeby AA działało.

Zapytam Was o opinię. Mam na oku Giulie Super z grudnia 2016 z przebiegiem ok. 20 tys i na gwarancji za ok. 100 tys. Generalnie auto ma wszystko co chce plus silnik z możliwością chipa do 280 :) Jedyny duży minus to ekran 6.5 cala bez AA. Co byście zrobili?

Ostatnia edycja:
zgadza sie, byly fotki tu na forum czy linki

co dp 2016, ekran latwo sie wymienia, trudniej kupic dobra uzywke 8.8" (koszt ok 1000zl no i brak gwarancji a paru osobom ekrany zaczely sie luszczyc). 2016 maja swoje zalety (silnik idento jak veloce) ale i wady (np czesto problemy z szumami-uszczelki) i stare radia (np wolnijsze navi). nie maja acc (ale po updatach da sie retrofitowac)

Która uszczelka szumi? Nie mogę znaleźć info o tej wadzie. Przejade się jeszcze raz i sprawdzę :)
Co to acc?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót