Nie działa.Jest wersja 4.25914. Działa może szeroki ekran? Sprawdzał ktoś?
Wysłane z mojego BLA-L09 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie działa.Jest wersja 4.25914. Działa może szeroki ekran? Sprawdzał ktoś?
daję znać. nie znaleźliśmy żadnego ustawienia w modułach BCM (Body Comp) /IPC (licznik) /ETM (radio)/CSWM (siedzenia) odnośnie ani zmiany jasności kamery, ani przywrócenia strzałek nawigacyjnych ani wyłączenia odjeżdżania fotela. Sprawy kierownik ma przekazać do TESEO, może Włosi coś podpowiedzą (o ile nie zleją sprawy)
Dzwonilem do kierownika serwisu ok miesiac temu, powiedzial ze nie ma zadnych postepow w sprawie...Hej, czy udało się wyjaśnić sprawę nawigacji na ekranie między zegarami?
Cytat Napisał Cameyo Zobacz post
Mógłbyś proszę jeszcze pokazać jak wygląda taka wskazówka turn by turn na wyświetlaczu między zegarami ?
prosze akurat najbanalniejszy przyklad - robilem na postoju na parkingu. pokazuje tez ronda/mete itp.
Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję Nazwa: 20190204_105357.jpg Wyświetleń: 0 Rozmiar: 53.2 KB ID: 254554

[MENTION=35839]Cameyo[/MENTION]
Ma ktoś radio z AA/CP firmware 072 lub nowszy a bez nawigacji i potwierdzi czy u niego te strzałki się pojawiają czy nie?
no, wklejałem info odnośnie niedawnego serwice newsa w którymś wątku, jeśli masz nowy hardware to jak pomarudzisz na coś co jest wymienione na liście poprawek to właściwie muszą Ci zupdatować. inna sprawa że zawsze możesz się uśmiechnąć do mnie na priv...da sie na serwisie wymusic update ?
auto chwile bedzie za niedlugo w serwisie to moze by to zrobili...
stop, rozumiem że Ty masz 002.009.055 (potem już inaczej numerowali np 056.xxx.xxx 059.xxx.xxx, dziś już jest 085.xxx.xxx)? Jeśli tak to serwisy chyba nie mają zadnego nowszego dla tego typu radia (na starszym/wolniejszym procku).Kolego epsonix w związku z tym że zęby zjadłeś na serwisie i na pewno znasz ich zachowania to podpowiedz proszę jak ich zmusić do wgrania nowego softu ja mam 055 ... i jak byłem na serwisie w Mławie nijak nie mogłem się doprosić .I z góry przepraszam że nie w temacie.
Sam wygraj
Był gdzieś do ściągnięcia. Jak nie znajdziesz, to mogę ci podesłać. Mam 056 chyba i o ile pamiętam, to nic nowszego do tego hardware nie zainstalujesz
Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka
Panowie bardzo dziękuję za odpowiedzi ja mam MV 055.000.010 , TV 055.000.010 , w zasadzie działa poprawnie , tylko od czasu do czasu sam podnosi głośność i trzeba to ściszać ponieważ sam nie dochodzi do wcześniejszych ustawień i to w zasadzie na teraz tyle
skąd założenie że masz stary hardware?
Aktualizacja ta dotyczy wyłącznie radia w wersjach SW 003.xxx.xxx lub wyższych. Radia w wersjach SW 001.xxx.xxx i 002.xxx.xxx nie mogą otrzymać tej aktualizacji, patrz Service News 55.020.17 dla Alfa Giulii i 55.019.17 dla Alfy Stelvio, lub późniejsze zmiany, aby sprawdzić dostępność aktualizacji.