Suzumushi
Użytkownik
- Auto
- 155Q4, 147GTA, Giulietta QV, Giulia Q, Ducati STF V4S
w nowym radiu już nie ma
- - - Updated - - -
aha, chciałem Wam dać znać odnośnie jeszcze jednej różnicy jaką zaobserwowałem po zmianie radia. Nie wiem czy to kwestia firmwaru czy sprzętu, ale obraz z kamery cofania jest dużo ładniejszy - jakoś wygląda zdecydowanie bardziej jak powinien, a nie takie wyblakłe/zbyt jasne badziewie jak miałem oryginalnie. Są lepsze i bardziej nasycone kolory, obraz nawet wygląda ładnie. w nocy w dalszej strefie może ciut mniej widać - wcześniej jednak był mocno rozjaśniony. mniej też pulsuje i nie ma takich szumów. Pewnie jeszcze za wcześnie się cieszyć, al póki co też nie zaobserwowałem zrywania obrazu z kamery - na starym radiu to mi się zdarzało co ileśtam cofań przez dobrych parę sekund rwał tak w połowie lub niżej i przesuwał obrazy - to ewidentnie przeszkadzało przy wycofywaniu w skręcie bo się rozjeżdżały (chyba ta dolna część po zerwaniu miała opóźnienie i stąd robiło się przesunięcie).
myslalem ze mnie juz nic nie zaskoczy, ale wywód na temat lepszych kolorow w kamerze cofania zwalil mnie z krzesla na podlogę
w