Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
auto konfigurowalem z aa, swieza produkcja kwiecien 2018. w swojej nie zamierzam nic ruszac jest 4 lata gwarancji i w razie czego nie chce im dawac powodu do odmowy naprawy.z reszta konfig jest dokladnie jaki chcialem,wiec nie mam co dokladac. obecna wiedza (czesto przypuszczenia) jest taka ze rozni sie hardware wiec trzeba robic swapa najpewniej. nikt chyba tez nie probowal tego,chyba za wczesnie na retrofity ani nowej wersji hardwareu z aa raczej nigdzie nie kupisz z uzywki/rozbitka do tego nikt chyba nie wie na forum jak z kompatybilnoscia.epsonix kupowałeś z AA, czy sam bebechy zmieniałeś? Bo jak rozumiem (ostatnie 15 str nie śledzę), to ASO nadal twierdzi, że nie mają możliwości wgrania.
tak, jak [MENTION=73165]azar[/MENTION] pisze, pierwsze kabel, najlepiej oryginalny czy dobrego producenta - sprawdz czy np jak podepnniesz do PCta to czy mozesz kopiowac itp. AA jest podobno wrazliwy na kable (nie tylko w Giulii), np to pisali w kontekscie telefonow LG w necie, ze nie chcialy dzialac.Ja mam znowu taki problem że odebrałem moje Stelvio mam opcję AndroidAuto (no i CarPlay przy okacji...) ale po podłączeniu telefonu via USB absolutnie nic się nie dzieje. Apka na telefonie milczy, sprawdzałem na trzech różnych telefonach z różnymi wersjami aplikacji. W ustawieniach aplikacji na telefonie pusto, ani podłączonych samochodów ani "zabronionych" (piszę z głowy).
[MENTION=20089]epsonix[/MENTION] widzę że ty zmusiłeś swoje AA do działania, step-by-step jakieś?
Ps. Cześć, to pierwszy mój post tutaj![]()
ze tak glupio zapytam, apke instalowales na telefonie,
Nie ma glupich pytań. instalowana byla "Android Auto - Maps, Media, Messaging & Voice 3.3.582054-release (arm64)" (sorry nie mogę dać linka bo za mało postów mam... ale to ostatnia wersja dostepna na apkmirror).
Apka smiga na telefonie bez problemu. Android 8.1 na telefonie. Kable sprawdzałem różne, każdy działa na komputerach.
Sprawdzę wersję firmware bo nie pamietam dokładnie ale wydaje mi się że 056 początek (to Super z upgradem to Executive). W menu ustawień mogę wybrac AndroidAuto i ustawić tam... kolor![]()