S
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
BiG_G napisał:podobają mi sie te felunie Damianie,
na prawde daja rade, i są w stylu AR, i do ciemnych kolorkow jak znalazł.
jak na jakies nie org felgi to bardzo dobrze wypadaja
A mnie na modelu 156 się nie podobają .
Konrado napisał:czemu jeszcze nikt nie kupil tych aluskow telefonow do 145?? Takie halo bylo i kazdy plakal ze nie mozna ich dorwac a jak sa to nikt nie kupil i juz chyba 2 tydzien wisza?? lol
Cena :?:Konrado napisał:czemu jeszcze nikt nie kupil tych aluskow
rigobert napisał:Cena :?:
rigobert napisał:Ja teraz za mniej niż 1/4 ceny tych telefonów kupiłem sobie drugi komplet felg z QV przed fl..
Lesio napisał:Felgi owszem fajne i za spoko kasę ale to tylko 15, pomimo fajnego kształtu nie wypełnią ładnie nadkola. No i co zrobić jak jedna pęknie uderzać do ASO żeby dokupić brakująca za 700 zł, bezsens. Wole zainwestować w fajną nową 16.
showtime napisał:Lesio napisał:Felgi owszem fajne i za spoko kasę ale to tylko 15, pomimo fajnego kształtu nie wypełnią ładnie nadkola. No i co zrobić jak jedna pęknie uderzać do ASO żeby dokupić brakująca za 700 zł, bezsens. Wole zainwestować w fajną nową 16.
Tez tak chcialem, ale jak patrze na nasze drogi to coraz bardziej odchodze od pomyslu zakladania 16-tki... plastiki chyba odlecą calkiem![]()
Konrado masz troche racji, ale niestety z reguły właściciele 145 to nie są krezusi finansowi, a za taką cenę możesz spokojnie wyrwać dwa inne komplety oryginałów, a pewno jeszcze troche kasy zostanie.Konrado napisał:No daj spokoj... 1200 zl za unikaty?? I to z oponami?? Kazdy inny wzor np z juniora kosztuje te pieniadze.
Kwestia gustu.. :wink:Konrado napisał:Te felgi co kupiles nie umywaja sie do tamtych, nie ukrywajmy..
Ale w 145 :?:Damian napisał:Eee na 17" nie jest źle, wiec 16" powinny dać radę.
Speedline.Damian napisał:Ktoś wie jaki to model felgi?
rigobert napisał:Speedline.Damian napisał:Ktoś wie jaki to model felgi?
Na Allegro nigdy nie spotkałem się ze szczegółowym opisywaniem felg w przypadku Spedline'a. Jeśli w ogóle zaznaczone jest, że to speedline to już dużo.Damian napisał:tylko mam na mysli bardziej szczegółowe aznaczenie/nazwe, która pozwoli wyszukać te felgi na jakimś zagraczninym serwisie aukcyjnym
rigobert napisał:Skoro wiesz skąd ta felga, to co za problem odpalić ePera i znaleźć oznaczenie tej felgi.