Aluski waszych marzeń

Hmmm...no moze macie troche racji, choc nawet mi sie podobają, ale rzeczywiście szprychy chyba pasują lepiej do bryły 156...

Kurcze pomózcie mi jakies wybrac chłopaki bo nie chce skuchy za tak dużą kaskę...

Dzięki

Jeśli już przy 156 jesteśmy, to chyba najlepiej pasują felgi z GTA, szprychowe 17", te z modelu TI (TOORA ma w swej ofercie identyczne), lub moje oryginalne Alfa Romeo :D
0490407791.jpg

Alfamaniak156 napisał:
Chłopaki a co myslicie o czymś takim do 156? Nosze się z zamiarem kupna 17'' i szuka wzoru idealnego w ludzkiej cenie :wink:

http://allegro.pl/item464190856_polerowane_nowe_felgi_17_4x98_niepowtarzalne.html

Mogły by całkiem ciekawie komponowac sie z autkiem.

Dzięki za opinie.

Pozdro

Te są na 4X98 więc odpadają, a zdjęcie jest poglądowe, i ET jest kicha bo za duże (ET 35) przy 7-mio calowej feldze minimum 30, a najładniej wygląda 26-25 ET

Patricko napisał:
BiG_G, właśnie chyba o te felgi mi chodziło :) Śliczne są :)
Nie wiesz jak się dokładnie ten model nazywa?

wiesz co nie mam pojęcia jaka jest ich nazwa,

są to felgi fabryczne do 156 GTA a były dwa wzory chyba, te co nam sie podobają i szprychy.

Damian napisał:
Widze BIG_G ze mamy podobne gusta

ciesze się :twisted:

dla mnie one mają wszystko, ale przede wszystkim bije z nich moc i agresja!!!

____

ALFAMANIAKU156 te felgi które wrzuciłes podobne są na tej alfie wiec moze poglądowo zobaczyc jak to wygląda i ocenic, wedlug mnie wyglada to ciekawie ale mimo wszystko sklanialbym sie ku oryginałom

alfa na podobnej feldzeklik

oryginaly - fajne klik

bosniak_sg napisał:

Noooo te są fajniutkie!!! Skłaniem się własnie ku takim felgom...Musze podliczyć finanse i podjąc decyzję!

Te falasie będą na bank pasowały do mojej Alfuni Panowie, z wyglądu wiem ze są fajniusie ale z wymiarami i jakie oponki do tego dobrać??? Jak tak to biore je :mrgreen:

Mały OT: Strzała...jednak nie kupiłem tej 145 1,7 16V, miałes rację co do swoich obserwacji zdjęć...Szkoda :( ale poszukiwania trwają :wink:

Dzięki chłopaki :D

nie chce robic siary bo bym je kupil do swojej na drugi komplet takich samych, ale byscie mnie chyba na forum pogonili ze znowu sprzatnalem od razu po wystawieniu :D

williamdrake napisał:
SeBa_145 napisał:
Ja od ponad roku poluje na takie właśnie felgi ...trudno je znaleźć

SeBa_145 jesli dalej polujesz na te felgi to -->TU <-- jest coś dla Ciebie

Właśnie dzwoniłem ale nie odbiera (dziś Wszystkich Świętych). Napisałem maila ale w poniedziałek będę dzwonił co i jak.

Dzięki williamdrake za info :)

Widzieliście ten model AEZ? :shock:

Przypomina scudetto naszych alf :)

41.jpg

Dla zainteresowanych- model to AEZ Excite

podobają mi sie te felunie Damianie,
na prawde daja rade, i są w stylu AR, i do ciemnych kolorkow jak znalazł.
jak na jakies nie org felgi to bardzo dobrze wypadaja

Amortyzatory
Powrót