Rigidigi
Aktywny
- Auto
- 166 Q2 2.5 V6, była 145 1.6TS, była 147 1.6TS
W sensie na 5.. :wink:Konrado napisał:Ale takie telefony na 4 otwory
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W sensie na 5.. :wink:Konrado napisał:Ale takie telefony na 4 otwory
rigobert napisał:W sensie na 5.. :wink:Konrado napisał:Ale takie telefony na 4 otwory
SeBa_145 napisał:Dużo jest z rozstawem 5x98 i teraz niewiem czy ktoś je sobie przerobiłczy tak trudno je znaleźć
A jaki wzór :?:limak napisał:...a najchetniej oryginalne 15" bym widzial! W Auto_Res'ie w Rzeszowie ostal sie jeden komplet po rabacie za 2000zł do opchniecia... duzo... ale... oryginalne...
mrksz87 napisał:To sa 14'? Bo mam takie same na zime, ale 15'.
Tiga napisał:mrksz87 napisał:To sa 14'? Bo mam takie same na zime, ale 15'.
Możliwe. 15' też były. Ja akurat mam 14'
rigobert napisał:A jaki wzór :?:limak napisał:...a najchetniej oryginalne 15" bym widzial! W Auto_Res'ie w Rzeszowie ostal sie jeden komplet po rabacie za 2000zł do opchniecia... duzo... ale... oryginalne...
To nie jestem zainteresowany 8)limak napisał:Oooo takie
limak napisał:rigobert napisał:A jaki wzór :?:limak napisał:...a najchetniej oryginalne 15" bym widzial! W Auto_Res'ie w Rzeszowie ostal sie jeden komplet po rabacie za 2000zł do opchniecia... duzo... ale... oryginalne...
Oooo takie :mrgreen:
Obrazek
Według mnie wzór w stylu vw.Alfamaniak156 napisał:Chłopaki a co myslicie o czymś takim do 156? Nosze się z zamiarem kupna 17'' i szuka wzoru idealnego w ludzkiej cenie :wink:
http://allegro.pl/item464190856_polerowane_nowe_felgi_17_4x98_niepowtarzalne.html
Mogły by całkiem ciekawie komponowac sie z autkiem.
Dzięki za opinie.
Pozdro