[147] Alfiatka Lenixa + bonus

niech tak będzie !!! ale powiem Ci pomimo tego krycia jest mega wydajna

3 warstwy i będzie ok. Ja zawsze maluję hammeritem. Ale nie maluj wszystkiego, klocki zostaw bo nie najlepiej to wygląda...

ale te cyferki i znaczki też nie powalają chyba że na czarno to walnąć, mam dwa dni na rozkmine, potem popatrzę na zdjęcia innych jak to wygląda ale chyba pomaluje wsio

mam dwa dni muszę to przemyśleć :D ogólnie to chyba trzeba było brać żółtą farbe :d

Też się przymierzam do pomalowania hebli w czerwień. Tylko właśnie sobie myślę czy by ich nie zdjąć i na spokojnie pomalować :)

Mattom powiem Ci ze montaz to banał, plug and play z dawcy AR 166 za całe 30 zł :D stare lusterko wysuwasz do góry razem z uchem, na szybie jest taka szyna na która nakładasz nowe lusterko, dwa kabelki +- do wiazki szyberdachu ewentualnie do zasilania swiatełka w podsufitce, fajne jest to że u mnie (nie wiem jak u Ciebie) po 15 min prąd w całym aucie jest odcinany automatycznie i lustereczko nie ciagnie niepotrzebnie prądu, dodatkowo miałem lusrerko z plastikową zaślepką, więc kabelek jest ładnie schowany, co do zdj to w piątek bo obecnie jestem w delegacji :)

Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka

tu na forum :d ba bazarze jakiś miły pan ma/miał dwie 166 na części może w drugiej też jeszcze ma :d napisz zapytaj, 45 zł z przesyłką zapłaciłem :pppp

Wrzuć fotkę tego lusterka i powiedz od czego kupiłeś i jak z montażem

obiecane foteczki :) jak widać po kabelku ani śladu OD WEWNĄTRZ :)
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSC_0530.jpg
    DSC_0530.jpg
    64.7 KB · Wyświetleń: 289
  • DSC_0531.jpg
    DSC_0531.jpg
    59 KB · Wyświetleń: 225
Ostatnia edycja:
dziś zostały zakupione sprężyny obniżające -40mm zobaczymy co będzie, używane tanim kosztem więc jak się okaże że lipa to przynajmniej nie będzie szkoda :)

prace 'uglebiające' na dniach

szczerze mówiąc to się trochę boje ale to nic :D

to że czuć dziury to nic nowego :D teraz też je czuje :D Grunt to żeby nie rozwalic miski :) Malik już się śmiał że może ją pospawać w bliskiej przyszłości, chodzi o to żeby nie tarło i nie było aż tak nisko, spręzyny podobno są od 156 2.0 TSa

Nic mi jeszcze nie przytarło, więc spokojnie. Dziury omijać i na krawężniki 20 centymetrowe nie wjeżdżać.

O proszę;-) gratuluję zakupu i czekam na zdjęcia!
Spokojnie da radę;-) już drugie auto mam obniżone i wystarczy uważać na krawężnikach,przejazdach kolejowych i dziurach. Przynajmniej jazda nie jest nudna ;-)

Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót