Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
witam witam, wczoraj przyszły prezenty od kolegi Tomka z forum
jak wam się podoba ? Co prawda zdjęcia nie oddają tego w 100% ale myśle że nie jest przesadzone hmmm ?
niestety pojawił się także problem pod tytułem rozwalony wybierak i niestety czasami są problemy z wbiciem 3jki oraz 4rki ale spoko spoko będziemy rzeźbić,
groszowe sprawy, a dostałem więcej niż prosiłem za co wielkie dzieki dla _tomek_
dziś zauważyłem że jedna naklejka jest odwrotnie :v a do tego poleciał mi amortyzator tył prawy, zgniło gniazdo trzymającą spód sprężyny więc kroi się wydatek a auto póki co stoi
Post pod postem ale to nic, jak prowadzić historie to prowadzić, a więc są nowe amortyzatory (zamienniki 190zł sztuka), są nowe łączniki stabilizatora(TRW) oraz tuleje wahaczy( magneti-marelli bodajże) 38mm i 40mm, geometrii póki co nie robię ponieważ poluje na sprężyny obniżające, auto na nowych amorach wygląda jak terenowka ...
kilka zdj starych jak i nowych amorów
a auto teraz stoi tak ...
co prawda tutaj auto stoi tyłem lekko w dołku więc jest troche niżej niżna zdj ale i tak tragicznie to wygląda
no no naprawdę terenówka ;d brakuje tylko napędu na tył ;d a co do alfy to moim zdaniem nie pasuje ta naklejka na progu, tak ładna sztuka ;d kolor jak mój ;d
- w końcu kupiłem klubowe ramki !
- zmieniłem lusterko wewnętrzne na mono czy tak fotochromatyczne, mega ułatwia życie z wieśwagenami na karku
- zmieniłem postojówki na LEDowe z CAN'em więc błędów nie ma, świecą obłędnie wieczorem dodam zdjęcia jak to wygląda
dodatkowo wczoraj zaliczyliśmy kolejny udany spocik z Koszalinie
autko dzisiaj dostało wosk na maskę i błotniki przód nakładany ręcznie
[*]
zdjąłem te tragiczne nakładki na pedały, w końcu nie naciskam gazu i hamulca jednocześnie dodatkowo wrzucam zaległą fotkę postojówek LED
tragedia była, już kij z wyglądem ale strasznie blisko siebie pedały były, teraz muszę kupić gumki na sprzęgło i hamulec bo są gole blachy
mega podoba mi się ta postojówka z włączonymi przeciwmgłowymi, na żywo wygląda to lepiej, fajnie się kolory odcinają, klosz jest biały a 'pojemniczek' z halogenem żółty ale chyba nie można tak jeździć
Ja niestety musiałem tak na przeciwmgłowych przez tydzień jeździć jak przetwornica do ksenona mi padła :/ Myślę, że dla niewtajemniczonych temat nie do zauważenia, zwłaszcza w dzień.
A postojówki ledowe obam na żywo, wkrótce. Może też sobie takie sprawie
P.S. A zawias masz teraz jeszcze wyżej niż widziałem ostatnio? :blink:
Jako że przyjemne temperaturki za oknem postanowiłem pomalować zaciski na czerwono, miała być żółć ale wyszło jak wyszło, niestety zabrałem się za to po 16snastej i brakło dnia więc to co widzicie to dopiero jedna warstwa bez szlifowania bo jeszcze mokre, (nie czepiać się ze powychodziłem bo będzie to czyszczone)
-Hammerite z połyskiem
jak myślicie malować zewnętrzne czołowe części klocka czy może np czernią je zrobić ?
Jestem otwarty na propozycje
mam plan minimum 3 razy, słabo kryje- widać, ale jeszcze chce szlifować między warstwami dlatego dam jej grzecznie wyschnąc jutro delegacja na dwa dni więc miód
Mówisz malować wsio ? Też tak myśle stać się raczej nic nie powinno co nie ? Klocek będzie sobie pracował normalnie ?
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.