Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dołączam sie do pytań: Alfa już smiga? Eh, chyba nie będę osamotniony w marzeniach o włoskim youngtimerze z lat '70 lub początku '80. Ja od czasu jak zobaczyłem na mobile.de srebrną 33QV series I tak nie mogę sie odkochać...
narazie alfetka stoi i czeka na lepsza pogodę
i wyszedł kibel z papierami :/
bo wlasciciel dał tylko tymczasowy dowód rej a z takiego dowodu nie mozna zarejestrować :/
Wasz samochidzik jest piekny Jak tam ida postepy przy pracach? Moja tez miala dowod tymczasowy gdy ja kupilem. Musialem z poprzednm wlascicielem udac sie wydzialu komunikacji. Tylko ze auto bylo z warszawy, a ja jestem z wroclawia, wiec czekala mnie wycieczka. Ale na szczescie wszystko sie udalo Moja jest zmasakrowana blacharsko i mechanicznie, az musialem dawce alfe 33 kupic. Bedzie lekko sprofanowana zawieszka z 33 oraz silnikiem z tejze. Na szczescie beda to zmiany odwracalne. Swoja droga silnik 1.7 na dwoch podwojnych dellortach jezdzi niesamowicie przyjemnie zakochac sie idzie
silnik 1,7 na gaźniczkach był chyba również montowany w Sprintach w topowej wersji także to żadna profanacja, a jak to jeździ to się dobrze wie. Jazda na bezynie takim silniczkiem może i kosztowna ale przyjemność taka że uśmiech nie znika nawet jak już boxerek stygnie w garażu. Powodzenia w odnawianiu
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.