Alfaholicy ze Starachowic :)

Tak, sam będę składał, dokładnie z takim samym intercoolerem. Muszę poczekać na rurki i wtedy zobaczę jak to wygląda, czy trzeba będzie coś poprawić czy nie. Miejsca jest całkiem sporo, więc myślę że nie będzie problemów. Z tego co wiem to albert robił to w firmie pod tarnowem, o ile nie pomyliłem go z kimś innym.

Tak, sam będę składał, dokładnie z takim samym intercoolerem. Muszę poczekać na rurki i wtedy zobaczę jak to wygląda, czy trzeba będzie coś poprawić czy nie. Miejsca jest całkiem sporo, więc myślę że nie będzie problemów. Z tego co wiem to albert robił to w firmie pod tarnowem, o ile nie pomyliłem go z kimś innym.

gdybym umiał spawać albo miał spawacza na miejscu to też bym się za to zabrał, kiedy otrzymasz rurki?

- - - Updated - - -

Albert (gizmo1988) zakładał IC centralny w swojej 147.

wiem wiem, kontaktowałem się z nim, w tej firmie co on to ok połowy marca można pytać

Z tego co misio pisał to pod koniec tego tygodnia. Rurki od niego powinny przyjść prawie plug&play więc mam nadzieję, że nie trzeba będzie robić dodatkowych spawów. Pozostaje zamocować sam intercooler, kupić łączniki, opaski i wszystko razem spasować.

Ja też dołączyłem do grona Alfaholików ze Starachowic :)

Ciemna 147 3D TST45 na forumowych ramkach.

Tapnięte z S6 Edge +

Witamy i do zobaczenia na drodze :) Ciekaw jestem czy na forum jest właściciel ar 159 sw na ramkach, która stacjonuje pod galardia.

Witam. Troche zalatany bylem. Kasowanie inspekcji aktualne? Daj mi do Siebie numer, zdzwonimy się .

Stoi w martwym punkcie niestety :) Rurki od misia już od jakiegoś czasu leżą w garażu. Nie mam kiedy poskładać tego w całość, tak samo jak i tabletu zamiast radia. Niedługo się za nią wezmę i wjedzie wszystko łącznie z większym alu :)

Pogoda nam się w końcu ładna zrobiła. Może jakiś spocik jutro (03.04.16)?Znaleźliby się chętni?

Widze ze musze czesciej tu zagladac. Nastepnym razem podjade na spocik, dzis tylko przejazdem bo zalatany bylem.

Chłopaki o spotach piszcie też na głównej stronie Świętokrzyskich Alfaholików . Bo od was parę aut od nas parę i już będzie ciekawiej . Pozdrawiam

Hej w sobotę planowany jest w Chańczy. Ktoś ma zamiar jechać?

Amortyzatory
Powrót