• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfaholicy ze Starachowic :)

Z tego co mi wiadomo to kolega od EGR ma przyjechać do domu No Name a czy później będzie na spocie to nie wiem...

Dokładnie. Zlot będzie u mnie na podwórku :) Z racji tego, że moja alfa nie jeździ a dysponuję garażem z narzędziami to postanowiliśmy, że wszyscy chętni przyjadą do mnie. Unikniemy sytuacji szukania prądu. Tyle, że zaczynamy przed południem, będzie chyba 2 albo 3 auta na wyłączenie egr więc troszkę czasu potrzeba na to.

Ostatnia edycja:
Witam,
w lipcu na torze w Miedzianej organizowany jest track day. Koszt 400 pln. Podobno są jeszcze miejsca. Szczegóły w wydarzeniu na fb Italian Track Day 2016.
Ktoś chętny?

Ja w tym roku odpadam szkoda mi opon. Ostatnio dość mocno przygrzałem:o

Hej może jakiś mały spocik w weekend? Tak na otwarcie nowego roku?

Świętokrzyska grupa Alfaholików zaprasza w niedziele (07.02.2016) od godz. 15:30 na spota :) miejsce : Parking Wielopoziomowy Galerii Echo - ostatni poziom :) ( jeśli pogoda nie pozwoli to jeden poziom niżej )
Zapraszamy!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To zawiez i wpadaj na spocik :) a tak serio to gratuluje :) syn czy córka?

Pewnie jak dorośnie i zrobi prawko to alfa będzie jeździć :) hehe

dziękuję za gratulacje :) Chłopak pewnie też będzie jeździł alfą :D

dziękuję za gratulacje :) Chłopak pewnie też będzie jeździł alfą :D

Oby tak było. Z pokolenia na pokolenie przekazywać zamiłowanie do AR ;)

Jutro w Starachowicach o 16 koło chińczyka :) Do Kielc nie dam rady pojechać w niedziele:(

Witam. Jako ze jestem tu nowy, pozwolcie ze zejde na boczny temat. Jestem z okolic Starachowic I mam pytanie, czy ktorys z Was posiada odpowiedni sprzet aby skasowac inspekcje olejowa w Alfie159?

Witam. Jako ze jestem tu nowy, pozwolcie ze zejde na boczny temat. Jestem z okolic Starachowic I mam pytanie, czy ktorys z Was posiada odpowiedni sprzet aby skasowac inspekcje olejowa w Alfie159?

Możesz podjechać do mnie. W razie czego PW.

Amortyzatory
Powrót