Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Nasza wspólna fota też się znalazła w tym "teledysku"
Ktoś będzie w niedzielę? Ja w końcu mogę podjechać. tydzień temu byłem u siebie w wlkp...trochę na bellę poszło- padło mi sprzęgło ale już zrobione. tyle dobrego że dwumasa jeszcze w dobrym stanie. Do tego nowe hamulce z przodu- tarcze i klocki. i felerne zaślepianie egr był tak zasyfiony że się rozpadl. pozostalo całkowite zaślepienie. jak znajdę dobry w dobrej cenie może się wymieni.
Witam
Potrzebuję panewki do korbowodu (komplet) i uszczelkę pod głowicę (2szt.) do AR 145 silnik boxer 1.4
Jak ma ktoś na zbyciu (nowe) to dajcie znać. Odkupię.
Witam Panowie od niedawna mam problem z bella.. Problem wyglada nastepujaco dziwny dzwiek pracy silnika objawiajacy sie w momencie gdy pedal sprzegla jest puszczony... Ktos wie co to moze byc ? Nie mam czasu ganiac po mechanikach zeby odkryc co to moze byc. Dodam ze biegi wchodza plynnie
Jak sprzęgło puścisz to słyszysz szmer,czyli skrzynia jest w pracy, jak wciśniesz sprzęgło to jest cisza,znaczy że coś w skrzyni się może sypać lub zużyło z lat eksploatacji i przebiegu. Może to być łożysko, lub słabe smarowanie sprawdź olej w skrzyni.
Jak sam nie potrafisz lub nie masz warunków, to dzwoń: 59 722 3896 (nowy nr Eltek, poprzednie też zostały ale ten jest do mnie) od 8 do 16.
Tomasz - Prezes-tk
jeśli ktoś jeszcze się zdeklaruje, to mogę podjechać. tydzień temu byłem, oczywiście nikogo nie było. jeśli nikt się nie zdeklaruje, to żona jutro rano jedzie Alfą do pracy...
Panowie, mam 1(jutro okaże się czy nie 2) wolną wejściówkę na VIP DAY (piątek) na Poznań Motor Show. Mam zamiar wyjechać w piątek najpóźniej o 13. jesli jest ktoś chętny, to zrzuta po 5dych na paliwko i może jechać. jadą 4 osoby, bo tyle mam wejściówek.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.