• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam
Powiedźcie gdzie podjechać w Słupsku żeby rozrząd wymienić (1.8 TS) i żeby nie zdarli. Z kim gadać. Jakiś namiar. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Z poważaniem:
Nowy mieszkaniec Słupska

I tu pojawia się problem bo ja Ci chyba nikogo nie polecę ze Słupska, a też miałem 2.0 TS, ostatni mechanik robił mi rozrząd przez trzy miesiące, przedostatni mechanik bawił się z rozrządem dwa tygodnie. Obecnie jeżdżę Laguną z silnikiem o takiej samej konstrukcji też z wariatorem na wałku który mam już do wymiany i jak coś to ja będę jechać na Leśną w Słupsku, w miarę ogarniają temat chłopaki. Co mi się tam u nich podoba to, że umawiają Ciebie na konkretny dzień i godzinę, auto odbierasz najczęściej tego samego dnia, dzwonią po odbiór, dostajesz papier co było robione, kwoty za części i osobno robocizna.

Witam,jak chcesz mogę w tygodniu podpytac się kolegi,robi to regularnie.Alfę mam 10 rok i u mnie zmieniał już trzy razy.

Koledzy, potrzebne są mi graty z marketu Jula w CH Jantar. Niestety Jula nie oferuje zakupów przez net więc chodzi o to, żeby to kupić i podesłać mi pocztą/kurierem. Gabaryt niewielki. Pomoże ktoś?

nie ma problemu, ale będę w słupsku dopiero 22 marca. Szkoda że nie dałeś znać przedwczoraj bo byłem w słupsku a później w gdańsku.

Informacyjnie Panowie :)

w Gdansku spocik 05.03.2016, godz 10:30-11:00 pod norauto / Gdańsk

zapraszamy gdyby ktoś się wybierał :)

244_1000.jpg

Znalezione w sieci, nie pytajcie gdzie :)

Jest jeszcze w Słupsku ktoś kto ma 156? Bo potrzebuję zobaczyć pewną rzecz...czy u mnie jest prawidłowo zamontowana.

Mam pytanie do regionalnego teamu Alfaholików. Do jakiego serwisu najlepiej podjechać w Słupsku lub okolicach na przedzakupowe sprawdzenie Alfy? Czy ASO w Słupsku to dobry pomysł?

Witam, po latach nieobecnosci, mam pytanko czy dalej robicie spoty pod castoramą? Jak tak w jakie dni i godz. bo juz zapomnialem :)

Amortyzatory
Powrót