• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no to redzikowo w sobote... Norbi podaj swój numer na priv to powiadomie cie jak by coś się zmieniło... ja proponuje tak o 19 albo 20...

Sorry panowie ale plany u mnie się zmieniły. na weekend jadę do wrocławia, sorry za zamieszanie. chyba że jesteście chętni w tygodniu?

Kurde nie spodziewałem się że tak prędko bo weekend spędzam akurat w Toruniu w tygodniu jestem zajęty żeby dopiąć sprawy przed końcem roku ale święta i weekend po mam wolne i chętnie bym się wam czymś pochwalił:)

Nie mam fejsa i nie bardzo wiem o jakie miasto chodzi na górnym śląsku, mam dwie alfy i dwóch kierowców też by się znalazło.

fotki bocian masz niezłe ale nie mam czasu czytać całego tematu, krótko, gdzie?

Yokuze, już sprzedałeś że Twój post zniknął? Jeśli nie, to napisz jak podłoga, wariator i panewki...

Moze napisal tam gdzie jest miejsce na ogloszenia o sprzedazy :rolleyes:

Bo jest regulamin?
Ktory to akceptujemy przy rejestracji

TIO to się wstrzeliłeś :)

Dodano po 11 minutes:

Ktoś zakładał tarcze lub klocki firmy Denckermann, Delphi, Kraft, Mikoda? Które lepsze?

Ostatnia edycja:
Ja zakładałem klocki Denckermanna i powiem ci że wszystko było w jak najlepszym porządku...
Delphi nie polecam!!

Amortyzatory
Powrót