• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dzięki Piket, muszę wymienić z tyłu bo się kończą, a nie chce inwestować w coś z górnej półki żeby nie robić prezentu kolejnemu nabywcy auta jak do tej pory.

Dodano po 7 minutes:

Chciałem przy okazji polecić zakład diagnostyczny we Włynkówku, za skrzyżowaniem (do strzelinka) ze światłami po prawej za przystankiem autobusowym. Jest to nowy zakład mechaniczny, mają nowy sprzęt oponiarski i mechaniczny, sprawdzają zbieżność i geometrię, sprawdzają trajektorię jazdy samochodem czy nie ściąga, podobno nikt nie ma w Słupsku takiego sprzętu. Ceny mają dobre, z szefem idzie się dogadać, nie zdzierają. Po naprawie przed zapłaceniem możesz się przejechać autem i sprawdzić efekt naprawy. W środku biuro, fotele, toaleta dla klienta, można usiąść napić się czegoś. Odniosłem ogólnie dobre wrażenie. Ciekawe jak Wasze?

Ostatnia edycja:
Jak przeglądam historie marki ALFA ROMEO to jestem dumny z posiadania dwóch samochodów tej marki i jest mi przykro że niektórzy z was sprzedali swe "dusze" na rzecz czegoś co było rozsądnym zakupem.

Lepiej pozostawić Twoje komentarze bez odzewu, bo ręce opadają jak czasem to widzę... Sprzedali "dusze"- h.. wie czy śmiać się czy płakać...

attachment.php

Dodano po 5 minutes:

Z tymi podpaleniami to zwykle jest tak, że robią to statystycznie ludzie którzy sami nie posiadają samochodu, taki pies ogrodnika, sam nie może mieć więc komuś też nie da.

Dodano po 2 minutes:

Tio z całym szacunkiem, jak żeśmy się zbierali Alfami, to żeś poldkiem k*rwa przyjeżdżał albo Cie nie było w ogóle, a teraz gadasz coś o zaprzedaniu duszy, nie kumam Cie.

Załączniki

• ferrari.png
    ferrari.png
    344.1 KB · Wyświetleń: 173
Ostatnia edycja:
Zdjęcie

Załączniki

• mclaren.png
    mclaren.png
    213.6 KB · Wyświetleń: 165
Ostatnią edycję dokonał moderator:
Maciek składam gratulacje, kupiłeś w Słupsku?

A poniżej, czego się nie zrobi żeby zdobyć Alfę :)

attachment.php

Załączniki

• alfa.png
    alfa.png
    254.9 KB · Wyświetleń: 136
Dzięki. Alfa jest sprowadzona z Niemiec. Byłem we Wrocławiu i akurat pojawiła się w ogłoszeniach w Legnicy. Dokładnie taka jakiej szukałem :)

Obejrzę ją sobie przy najbliższej okazji :)

Ja w swojej rozrząd wymieniałem u Prezesa i wszystko elegancko działało... Tylko że to było jeszcze za czasów jak pracował w Eltecu...

Witam
Powiedźcie gdzie podjechać w Słupsku żeby rozrząd wymienić (1.8 TS) i żeby nie zdarli. Z kim gadać. Jakiś namiar. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Z poważaniem:
Nowy mieszkaniec Słupska :)

Witam bardzo obszerne to forum dopiero po miesiącu przeglądania odkryłem to miejsce. Od 3 tygodni śmigam białą giuliettą, ramki na tablicach z forum bravo. Pozdrawiam alfaholików ze Słupska i okolic.

A ja szukam akurat chętnego do wspólnego zamówienia ramek alfaholikow żeby obniżyć koszt wysyłki :) ktoś zainteresowany?

Amortyzatory
Powrót