alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no to jak Kjanicki odpada to się nie opłaca jechać ponieważ nie będzie miał kto nam zdjęcia zrobić...

Hello, widzę że sie do Ustki wybieracie, to tak w temacie - wczoraj na Alfaholikach na fejsie trafiłam na ten album https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.372370789456392&type=1

pozdrowienia z mroźnego Wrocławia! Wpadnę do domu na wiosnę, to się na waszym spocie znów pewnie zamelduję ;)

To moja Alfka:) nie poznałaś?:P

---------- Post added at 12:09 ---------- Previous post was at 12:08 ----------

no to jak Kjanicki odpada to się nie opłaca jechać ponieważ nie będzie miał kto nam zdjęcia zrobić...

to nikt nie ma aparatu cyfrowego?

no kurw jak zwykle

ja nie widze problemu żeby być na tą 16. no chyba że jak zwykle 18.00 mcdonalds?

---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 14:07 ----------

ja podjadę na mc o 18. jak ktoś chce, to też niech wpadnie

Ja byłem o 18:20 i nikogo nie było.

ja od 17.55. do 18.15 siedziałem w aucie przed shelem(tam gdzie zwykle, przy tych ukośnych miejscach parkingowych) później zostawiłem tam auto i wszedłem do środka na kawę...

dzisiaj o okolo 11 rano na orlenie ( rondo kolo Mcdonalda) kto byl w granatowej alfie 156? widzieliscie jak mojemu kumplowi nie udalo sie popisac w bmw, ja bylem jako pasazer :):):)

w weekend ponowna próba zebrania sie w ustce czy nie ?? jesli mielibyśmy jakieś zdjęcie robić to najlepiej zebrac sie na miejscu o 15 zeby było jasno

ja bede w koszalinie z sob. na niedziele, i niewiem czy zdarze.

Panowie pytanie o niedzielne spotkanie pod MC pytam, gdyż poznałem nowego Alfiste, Pana który jeździ Alfą 156 i pracuje w hurtowni motoryzacyjnej, zaprosiłem więc na spotkanie, nie wiem czy przyjedzie, ale spotkać się i tak by warto było. Proszę o zapisy.

Ja postaram się zajechać na chwilkę...

---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

Jednak mnie nie będzie...
Rodzinka się zjechała i nie dam rady...
Może w tygodniu wyjdzie coś z tymi zdjęciami w Ustce.

witam wszystkich, po mojej dlugiej nieobecnosci... mialem sporo pracy nie mialem nawet kiedy pomyslec o samochodzie.. mam nadzieje ze wszyscy sa niezmienionej formie fizycznej swojej jak i aut... spotykacie sie pod makiem ? czy pod casta tak jak was ost. raz spotkalem ?

Amortyzatory
Powrót