• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nie właśnie nic nie trybi nawet się zainstalować nie chce...

a wybrałes odpowiedni model telefonu itd? u mnie wszystko śmiga ok... albo nie ma wersji na Twój telefon. wtedy ewentualnie możesz zainstalować na normalnej navigacji jesli posiadasz. albo poczekać do jakiegos spotu i przejechać się ze mną:D

Motofan, jeśli to Ty dziś, tj 10.11 zapier..lałeś na westerplatte o 23.30 to gratuluję objechania tej audiczki:))) z balkonu pięknie to wyglądało:)

niestety to nie ja, żałuję:)

a to szkoda, bo przepięknie to wyglądało:) akurat na mojej wysokości AR identyczna jak Twoja zjeżdżała już na prawy pas. nowe audi A3, ale nie dało rady:) aż mi się uśmiech pojawił na twarzy po tym:))

Panowie mnie raczej nie będzie w niedziele na spocie...

Hehe dobre z tym Audi, tak już jest, że Alfy są lepsze, tylko jeszcze nie wszyscy w Paskach i Audicach to wiedzą :)

ooo ciekawa koncepcja :)
tylko ile to by wszystko wyszło? 15zł?
coś mi się nie chce wierzyć...

No właśnie, wychodzi 15 PLN... jak promocja to promocja :) w weekend mam wymiane rozrządu + przepływki i myślę czy by po tych zabiegach się tam nie udać...
Kupon należy wykorzystać w tą lub następną sobotę.

Ostatnia edycja:
grabol może przyjedziesz swoją TS na spotkanie w tą niedziele? warto by wymienić się doświadczeniami

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

Zobaczcie to koniecznie

Uśmiech tej pani bezcenny :)
Wrażenia niezapomniane :)

Witam
Czy ktoś ma na zbyciu coś takiego jak "wysięgnik sprzęgła" (nie wiem czy dokładnie tak to się nazywa, więc wstawiam zdj), potrzebuję do alfy 145. Jeśli tak, to chętnie odkupię.

Załączniki

• A1.JPG
    A1.JPG
    19.6 KB · Wyświetleń: 60
  • A2.JPG
    A2.JPG
    17.4 KB · Wyświetleń: 56
Panowie, pilna sprawa! ma ktoś pożyczyć na 1 dzień ucho holownicze? byłbym bardzo wdzięczny, bo zapisałem się na tą hamownię, a jest potrzebne do tego i kicha może mi z tego wyjść teraz:(

oczywiście nie za darmo:) czteropak?

mam takowe

---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Może być za free

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:16 ----------

Motofan kobiety ogulnie ładnie wyglądają w alfie za kierownicą,mogę być stronniczy ale choćby moja żona a jeśli jeszcze jest posiadaczem to także ma dobry gust. Dziś widziałem inna blądynke w 156FL, miło było popatrzeć i na samochód i na kierowce.

Amortyzatory
Powrót