• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Lapciak naprawiony więc zabiorę i możemy podpiąć, ale jak to przepływomierz był odpięty, to jak on jeździł?

Normalnie, w trybie awaryjnym, dymka nie puscił bo w takim przypadku nie otwiera sie EGR.
Załuje że nie byłem na spocie wróciłem za póżno,kicha niesamowita. Będę na nastepnym.

siedzieliśmy dość długo, bo do 21, więc może byś się załapał jeszcze.

a co do przepływki, to po niedzielnym podpięciu pod kompa okazało się że przepływka jest niesprawna. czyli EGR cały czas jest zamknięty?

---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 21:59 ----------

Panowie. znacie może jakąś dobrą ofertę wynajmu mieszkania w Słupsku? pod koniec roku niestety będę musiał się wyprowadzić i już wolę zacząć szukać. najlepiej nie umeblowane. jak byście coś wiedzieli, to dajcie znać, był bym wdzięczny;) lub jakąś ofertę sprzedaży mieszkania w słupsku lub okolicach do 150tys...

Kolego maciek, mieszkanko do 150tyś spokojnie w Słupsku kupisz, moja kobieta kupiła kawalerkę ponad 30m za 90tyś, ja sam zaś oglądałem tygodniowo 3-4 oferty mieszkań do 100tyś, także problemu nie ma. Polecam biuro Expert nieruchomości, Delta, Wex

Expert na ul. Mickiewicza, Delta na Filmowej, Wex -róg Mostnika i Kowalskiej

O widzę że zapisy się zaczynają :)
póki co na chwilę obecną nic mnie nie trzyma, więc będę.

Ja bym wpadł, ale nie chcę się pokazywać ze starą kierownicą :P a rozrząd wymieniam od tygodnia hehe, cóż może jednak wpadne... to dziś?:)

ja niestety tez jednak nie mogę zagwarantować że będę na 100%. żona kończy pracę w ustce o 17, więc powinna zdążyć dojechać...ale nigdy nie wiadomo co tam może wypaść

Spotkanie Niedziala godz 18, parking MC-DONALD lub SHELL.

grabol stara czy nie stara, nie ważne, jak chcesz to ja przyjadę z kartonikiem części do alfy które już wymieniłem :)

Maciekm88 jak nazywa się ten program którym mierzyłeś przyspieszenie?

kurde nie mogę ogarnąć tego programu na LG GM360... :mad:
muszę chyba wymyślić coś innego... a szkoda bo chętnie bym sobie sprawdził!

Amortyzatory
Powrót