• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfaholicy Lubin i okolice

Ostatnio czerwona Brera na tablicach PL kręci się po Lubinie, zwłaszcza przy szybie wschodnim. Ładna ta sztuka.

zauwazylem ostatnio 2 alfy na ramkach, srebrna? 166 DLU60.... oraz czarna 159 na ramkach DLU64.... wlasciciele sa tutaj?:) trzeba sie integrowac, bo coraz wiecej nas w okolicy, chyba ze to ramki w spadku po zakupie :(

Pare dni temu stanela ta brera czerwona na swiatlach obok mnie, gosc zerknal na moj woz ale bez oznak alfaholika,wiec nie alfista:)

Ostatnia edycja:
Dobrze, że Ci zbyt głęboko w oczy nie zajrzał... ;)

zauwazylem ostatnio 2 alfy na ramkach, srebrna? 166 DLU60.... oraz czarna 159 na ramkach DLU64.... wlasciciele sa tutaj?:) trzeba sie integrowac, bo coraz wiecej nas w okolicy, chyba ze to ramki w spadku po zakupie :(

Pozdrawiam 166 DLU60...

Witam wszystkich po długiej przerwie, wracam do was nowym autem którym słyny Rysiek z Klanu woził pasażerów:cool: obecnie doprowadzam do porządku. Potrzebuję pomocy osoby z Lubina Legnicy lub okolic z tematem konfiguracji, podłączenia kabla diagnostycznego.

Mam problem z połączenie ECU nie wczytuję auta pomimo różnych konfiguracji oprogramowaniu

System widzi kabel diagnostyczny? Czy po dobrych pin'ach łączysz się? Z doświadczenia wiem że win 10 przy każdej aktualizacji wywala sterowniki nie podpisane cyfrowo, tak jak np mój od viakena. No i czy na pewno wpiołeś się w Ecu.

Ostatnia edycja:
System w komputerze win7 widzi kabel jest na porcie jeden 1 w ustawieniach to samo

A jaki dokładnie błąd wyskakuje? Problem z połączeniem ? Jaki masz ustawiony bitrate interfejsu ?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Zmień port na 4, w systemie i w programie

Amortyzatory
Powrót