• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfaholicy Lubin i okolice

Ja tam ubezpieczeń szukam w Robmar pod kładką.

A tak z innej beczki.
Czy moje oczy dobrze "paczyły"? widziałem cziorną brere na lubińskich tablicach?

Brera na blachach DLU jest od roku :)
Osobiście po nią jechałem w kolegą.... do Łodzi przez Kraków :D

siemka:) zamowilem sobie 2 komplety znaczkow do ar159 w dwoch kolorach z ALIEXPRESS, chcialem standardowy kolor AR i czarno biale, wyslali mi 2x komplet czarno bialch, ktos chcialby od nas z okolic jeden komplet , srednica 74mm?

siemka:) zamowilem sobie 2 komplety znaczkow do ar159 w dwoch kolorach z ALIEXPRESS, chcialem standardowy kolor AR i czarno biale, wyslali mi 2x komplet czarno bialch, ktos chcialby od nas z okolic jeden komplet , srednica 74mm?

Ja bym wziął bo moje się poniszczyły :)

Zrób spór na Ali, oddadzą hajs.
Te emblematy wytrzymują jeden sezon, potem blakną. Emblematy na felgi u mnie trzymają kolory już 2 sezony.

Ktoś byłby chetny na spota na torze pixers ring w szczytnicy koło Bolesławca na A4 ?
Jest miejsce na grilla ,jest parking są rozrywki pobierzne .
Pół godziny jazdy to tylko 79 złotych. Tor jest nowy,rowniutki,szeroki. Raczej szybki,diesel najnizej zejdzie na 3 bieg myślę. Petla ma nieco ponad 2 km.
Pół godziny jazdy mozna dowolnie dzielić,czyli pojechać 5 minut i zjechac i tak dalej. Wiec raczej do ugotowania płynu hamulcowego nie dojdzie . Ogólnie tor raczej krzywdy autu nie powinien zrobić.

https://youtu.be/QpBFTBPj0Uo

Panie i Panowie, wiecie może czy gdzieś na terenie Lubina lub Legnicy dostane folie do przyciemnienia lamp? Pozdro

Ja polecam firmę Cover w Oborze.
Powinni mieć taką folię...

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Espressivo słyszałem o nich. Dużo ludzi ich poleca :) jutro skocze zobaczę czy maja taka folie :)

Espressivo słyszałem o nich. Dużo ludzi ich poleca :) jutro skocze zobaczę czy maja taka folie :)

w Lipcu tego roku robilem u nich przyciemnianie szyb wszystkich w 159sw, czekalem 1,5 misiaca takie mieli oblozenie, przod 70% i tyl 95% , efekt super, koszt 550zl , okolo 4-5h robili szyby , bez pecherzy, wszystko ok:)

daj znac na ile cenia za lampy, tez z checia bym je przyciemnil,

Ostatnia edycja:
Ja polecam firmę Cover w Oborze.
Powinni mieć taką folię...

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Też polecam, jakiś rok temu szukałem przecieku w tylnej części auta, moje podejrzenie padły na tylną szybę, oni znaleźli nieszczelność, okazało się że szyba była źle przyklejona. Odkleili i przykleili na nowo, przy okazji przednią szybę na nowo przykleiłem.

Ostatnia edycja:
Rafała z cover również polecam fachowcy

Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót