mareksz159
Użytkownik
Ja czekam jak będą prezentować się na żywo wersje niższe, czyli Super i Sprint. Bo to one głównie będą się sprzedawać.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To nie do końca tak. Ta marka budzi strach w ich głupich i grubych żonach, dlatego Alfy kupują indywidualiści, których nie obchodzi opinia żony (co i tak doprowadzi do rozwodu i braku żony) albo których żon nie obchodzi co kupuje mąż (rzadziej).bo ta marka budzi w nich strach.
To nie do końca tak. Ta marka budzi strach w ich głupich i grubych żonach, dlatego Alfy kupują indywidualiści, których nie obchodzi opinia żony (co i tak doprowadzi do rozwodu i braku żony) albo których żon nie obchodzi co kupuje mąż (rzadziej).
Janusz z brzuszkiem kupi dla świętego spokoju skodę, żeby żona była usatysfakcjonowana, a on mógł w spokoju przespać weekend przed telewizorem z piwem i chipsami na podorędziu.
Można prosić o jakieś statystyki albo żródo badań na potwierdzenie tych rewelacji?
Moje obserwacje socjologiczne.
No i o czym będziecie wtedy w kółko paplać bez sensu? A, pewnie o tym, jak to dawniej było.
https://www.youtube.com/watch?v=PgqbEXsvF3g
Tym razem test z autocentrum.
Standardowo na początku wspomnienie o nowej jakości wg Salantis, a póżniej pokazanie jakości spasowania
Ogólnie to wszystkie te testy są takie" po prostu"-jakość nie czuć tego feelingu Alfy w tym modelu.
https://www.youtube.com/watch?v=PgqbEXsvF3g
Tym razem test z autocentrum.
Standardowo na początku wspomnienie o nowej jakości wg Salantis, a póżniej pokazanie jakości spasowania
Ogólnie to wszystkie te testy są takie" po prostu"-jakość nie czuć tego feelingu Alfy w tym modelu.
Po tym teście zastanawiam się, czy wersja 275KM może być konkurencyjna dla Stelvio Veloce. Oczywiście nie mówię o gabarytach, tylko o frajdzie i feelingu z jazdy, użytkowania. Wizualnie Tonale bardziej mi się podoba... natomiast spasowanie rozczarowujeLiczę, że to szybko poprawią.
Po tym teście zastanawiam się, czy wersja 275KM może być konkurencyjna dla Stelvio Veloce. Oczywiście nie mówię o gabarytach, tylko o frajdzie i feelingu z jazdy, użytkowania.
Po tym teście zastanawiam się, czy wersja 275KM może być konkurencyjna dla Stelvio Veloce. Oczywiście nie mówię o gabarytach, tylko o frajdzie i feelingu z jazdy, użytkowania.
Jak można próbować porównywać tylny napęd, wielowahacz z przodu z ośką i zwykłym mcpersonem
Zdaje się, że wersja 275KM będzie 4x4, dokładnie tak jak Stelvio, czy się mylę?
Poza tym jest wiele przykładów "zwykłych mcpersonów" robiących na Ringu lepsze auta z wielowahaczami, także ten...
Ja bym na starcie nie skreślał![]()
To jest zmodyfikowane zawieszenie Compassa, nawet jeśli będzie 4x4 to raczej w wersji 4xe, czyli tył napędzany elektrycznie.
Tonale to nigdy nie będzie auto "sportowe". Mi wystarczy, że nie będzie lusterkami dotykać asfaltu w zakrętach, ani nurkować przy hamowaniu.