Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciekawe czy jeszcze mają bo widzę wpisy sprzed roku![]()

a patrzyłeś może wałki rozrządu, jak jest różnica między wałkami QV a zwykłej 3 litrówki?Porównanie oryginalnej przepływki od 75 3.0 z tą od 164 QV.
a patrzyłeś może wałki rozrządu, jak jest różnica między wałkami QV a zwykłej 3 litrówki?
Podobno są bardziej ostreWysokość krzywek taka sam jak w zwykłym 3.0. Nie wiem czym się różnią.
Podobno są bardziej ostre
o to pytam, czy wałki od silnika QV są ostrzejsze niż przy zwykłych odmianach 3 litrówki bo to jest różnica około 20KMm ostrzejszy wałek tym krzywka bardziej obła
Podobno są bardziej ostre
o to pytam, czy wałki od silnika QV są ostrzejsze niż przy zwykłych odmianach 3 litrówki bo to jest różnica około 20KM
[MENTION=7517]Wujo[/MENTION] napisz czy to prawda: Podobno w Holandii kiedyś to było norma zmiana wałków rozrządu w V6 12v na wałki od QV najczęściej w silniku 2.5 modelu 155, znasz temat?Wałki plus sterownik i inne tłoki. To wszytko składa się na te KM. Alfa SZ z tym samym silnikiem co 75QV i 164QV ma 210KM.
[MENTION=7517]Wujo[/MENTION] napisz czy to prawda: Podobno w Holandii kiedyś to było norma zmiana wałków rozrządu w V6 12v na wałki od QV najczęściej w silniku 2.5 modelu 155, znasz temat?
Mam seryjne od 2.5 i przygotowane od QV ale jest różnica w części wystającej poza głowicę od strony paska rozrządu. Wałki od QV są trochę dłuższe i nie synchronizują się z kołem pasowymA teraz jakie masz wałki w swojej 2.5?
Mam seryjne od 2.5 i przygotowane od QV ale jest różnica w części wystającej poza głowicę od strony paska rozrządu. Wałki od QV są trochę dłuższe i nie synchronizują się z kołem pasowym
nie, muszę pokombinować z kołami rozrządu i muszą pasowaćChcesz je odsprzedać? ;-)
Eeee mi się wydaje że wszystkie 12v mają takie same barany 42mmRóżnica w KM w 164 qv wynikala tez z innej srednicy baranow z tego co pamietam. 45 vs 39 mm (tak z głowy piszę wymiary)
Różnica w KM w 164 qv wynikala tez z innej srednicy baranow z tego co pamietam. 45 vs 39 mm (tak z głowy piszę wymiary)
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka