• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa Romeo 4C GTA (2012)

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
pisal ze 159 zostaje u niego w rodzinie.Ma jeszcze chyba Julke.Nie wiadomo ale z tego co pamiętam to jakiś znajomy Sportinga ma chyba kupic 4C

Świetnie! Takie słowa od jednego z najbardziej obiektywnych dziennikarzy motoryzacyjnych. Bravo! Teraz iść za ciosem!

Tymczasem na Torze Mozna... :D via https://www.facebook.com/caldicarphoto?fref=ts

548415_631114910266089_1827116498_n.jpg

563991_630655930311987_127127112_n.jpg

Załączniki

• 563991_630655930311987_127127112_n.jpg
    563991_630655930311987_127127112_n.jpg
    74.7 KB · Wyświetleń: 91
Najbardziej brakuje następcy 166 Alfa od kilku lat jest bez klasy wyższej

Najbardziej brakowało auta, które w końcu ma coś wspólnego ze sportową tradycją marki. Niestety ale ostatnich 20 lat to odcinanie kuponów od historii.

Najbardziej brakowało auta, które w końcu ma coś wspólnego ze sportową tradycją marki. Niestety ale ostatnich 20 lat to odcinanie kuponów od historii.

No ale właśnie od teraz się to zmienia i Alfa Romeo rozpoczyna nowy rozdział w swojej historii !!! :)

Będziemy mogli cieszyć się powrotem do lat świetności marki i w końcu będziemy mogli być dumni z logo AR na masce ... nie mam już co do tego wątpliwości , a jeszcze rok temu je miałem ...

(...) jeden model wiosny nie czyni, z drugiej strony w moim odczuciu to prawdziwej AR 4C jeszcze trochę brakuje ...

Czemu jesteś takim ignorantem ? 4C to pierwszy samochód który pokazuje w jakim kierunku idzie marka Alfa Romeo.

Kompletnie też nie rozumiem czego wg. Ciebie brakuje Alfie 4C ? przecież to jest kwintesencja motoryzacji w każdym szczególe.

No chyba, że Ty nie jesteś miłośnikiem tylko użytkownikiem Alfy Romeo ...

ps. właśnie doczytałem, że jesteś użytkownikiem VW więc już zrozumiałem powyższe.

Ostatnia edycja:
4C jest tym czy powinno byc auto sportowe, dobre osiagi, niezly wyglad, mala masa, relatywnie niska cena. Dla mnie bomba, juz odkladam kase, na pewno kupie 4C! To jest moj cel! :)

Sent from my iPhone

Panowie i Panie, absulotnie nie rozumiem w czym 4C wam (niektórym z was sądząc po postach) nie odpowiada. Gdybym miał dość pieniędzy zapłaciłbym dużo więcej niz jest warta... a warta jest sporo. Moim zdaniem ten samochód to istna rewelacja, wygląda, jeździ i brzmi godnie. Absolutnie nie mam żadnych wątpliwości co o przyszłości AR... będzie dobrze :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót