P
Piotr_Z
Guest
Jestem szczęśliwym posiadaczem Alfy 164 2.0 TS 8V. W tej chwili samochód stoi u mechanika ale jak już ruszy to się będzie działo. Wyposażenie chyba standardowe tzn.
- el. szyby przód i tył
- el. lusterka
- el. otwieranie wlewu paliwa
- el. otwieranie bagażnika
- klimatronic
- rolety z tyłu
- fele chyba orginał 15" z oponami 205/60
- welurowa tapicerka
- ABS
Chyba wszystko jeśli chodzi o wyposażenie. Co do jazdy to na pewno wiecie, że to komfort i jeszcze raz komfort. Na równym asfalcie idzie jak po szynach, żadnych przechyłów po prostu miód. Przy koleinach pojawia się efekt ściągania ( czasami aż kierownice wyrywa, takie mamy drogi ), zrzucam to na garb szerokich opon, bo na prostej idzie jak należy.
Podsumowując, wcześniej jeździłem Polonezem, teraz przesiadłem się na 164. Dwoma słowami mogę to określić.
JESTEM W RAJU !!!!!!
P.S. Zdjęcia będą jak już wyjedzie od mechanika i Ją umyję :lol: :lol:
- el. szyby przód i tył
- el. lusterka
- el. otwieranie wlewu paliwa
- el. otwieranie bagażnika
- klimatronic
- rolety z tyłu
- fele chyba orginał 15" z oponami 205/60
- welurowa tapicerka
- ABS
Chyba wszystko jeśli chodzi o wyposażenie. Co do jazdy to na pewno wiecie, że to komfort i jeszcze raz komfort. Na równym asfalcie idzie jak po szynach, żadnych przechyłów po prostu miód. Przy koleinach pojawia się efekt ściągania ( czasami aż kierownice wyrywa, takie mamy drogi ), zrzucam to na garb szerokich opon, bo na prostej idzie jak należy.
Podsumowując, wcześniej jeździłem Polonezem, teraz przesiadłem się na 164. Dwoma słowami mogę to określić.
JESTEM W RAJU !!!!!!
P.S. Zdjęcia będą jak już wyjedzie od mechanika i Ją umyję :lol: :lol: