• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[155] ALFA ROMEO 155V6 ( foty,historia, technika, dyskusje )

Marcin, tak będzie pasować, bo jest sporo miejsc montażowych, więc na pewno dopasujesz.

Nie chcesz mojego fotela (obicie można zamówić w dowolnym kolorze i wymienić), regulowanych szyn sparco i mocowań?
27653289_897162870453149_2100008249_o.jpg27650254_897162873786482_1244011041_o.jpg

Jak chcesz to podjedź kiedyś do mnie i możesz się dopasować do fotela.

Marcin, bierz ten fotel! Idealnie skomponuje się ze złotymi felgami ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Marcin, tak będzie pasować, bo jest sporo miejsc montażowych, więc na pewno dopasujesz.

Nie chcesz mojego fotela (obicie można zamówić w dowolnym kolorze i wymienić), regulowanych szyn sparco i mocowań?
Pokaż załącznik 241084Pokaż załącznik 241085

Jak chcesz to podjedź kiedyś do mnie i możesz się dopasować do fotela.
Dzięki tomi niewiem zależy jaka cena, mogę kupić bimarco cobra 2 za 440 zł welur jutro jadę zobaczyć ten fotel i usiąść

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Spoko, nie namawiam. Ja chcę 450zł za fotel + mocowanie 100zł + szyny 150zł

Marcin czy Ty już długo masz tę 155 czy to nowy zakup? Jest w ładnym staniku. Na fotach wygląda nawet lepiej niż ta co kiedyś miałem. Gdzie ją wyszukałeś, Polska czy na zachodzie? Czy to jest oryginał czy cała wtórnie lakierowana? Czy jest realne by taką jeszcze dziś znaleźć?

Marcin czy Ty już długo masz tę 155 czy to nowy zakup? Jest w ładnym staniku. Na fotach wygląda nawet lepiej niż ta co kiedyś miałem. Gdzie ją wyszukałeś, Polska czy na zachodzie? Czy to jest oryginał czy cała wtórnie lakierowana? Czy jest realne by taką jeszcze dziś znaleźć?
Ja mam ją ponad rok kupiłem ją od artasa.
Jest malowana cała i to dość kiepsko ale blacha ok polecam szukać v6

Oooo ładna skubana. I cena dobra jak na ten stan. Mniamm mniamm :top:

Znajomy oglądał dziś tą Alfe czarną. miałem do Andrewa juz dzwonić stan tej Alfy niewiadomy...... Serwisowana na pewno nie była jak podaje sprzedający cena troszke za wysoka rozumien 12/13 tys

A jakieś konkrety? Stan blacharki, lakieru, spasowanie elementów nadwozia, stan podwozia? Oglądał ją ktoś czy tylko zerknął ze jest w jednym kawałku???

Cena wysoka, auto zewnątrz odpicowane. Ale widać po uszczelkach drzwi że gdzieś musiało długo stać i to nie w garażu ;) Dobra baza na youngtimera :) Kiedyś marzyłem o takiej 155-tce czarnej z V6, ale po FL ;)

Fotel siedzi niestety jest wciąż za wysoko a to dziwne bo kupiłem dedykowane mocowanie do 155 z homologacją FIA więc będę musiał coś rzeźbić...
109.jpg

a powiedz, po co ci ten kubeł?
Bo seryjna skóra jest za wysoka i nietrzyma dobrze i dotego fotell już mocno wyrobiony. Będę chciał w tym sezonie odwiedzić tor w łodzi i autodrom Jastrząb więc się przyda w tym kubełku naprawdę fajnie się siedzi tylko muszę go jeszcze obniżyć.

Amortyzatory
Powrót