[155] ALFA ROMEO 155V6 ( foty,historia, technika, dyskusje )

to jest dobra opcja bo belka tylna w 155 to najsłabsze ogniwo pod względem trakcji w tym aucie.

masz wiecej zdjecie do tej przeróbki albo link do strony?

A poco tak modzic nie kumam

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Zeby auto jechali jak przyklejone. Poza tym znajdź gwint do 155, do Gtv/Spider jeszcze idzie cos wyrwać.

O tylnym z Gtv wiem od lat, swego czasu mierzylem rozstaw śrub w jednej Gtv'ce:) W tym przypadku zbiornik i kolo zapasowe to żaden problem.

Rafal, wycinasz wnękę i zbiornik i wstawiasz sanki Gtv - rozstaw śrub pasuje, zero spawania i cięcia. Juz dawno temu kopalem ze tym ze Gtv/Spider to bliźniak 155 jesli chodzi o mocowanie zawieszenia tylko ma o niebo lepszy tyl gdzie mozesz regulować kąty jak założysz regulowane wahacze, same plusy:)

Tyle lat i zupełnie z głowy wyleciał mi FC☺ I do niego faktycznie tanio. Tylko czy mocowania 16VT pasują pod zwrotnice V6?

Tyle lat i zupełnie z głowy wyleciał mi FC☺ I do niego faktycznie tanio. Tylko czy mocowania 16VT pasują pod zwrotnice V6?
zdecydowanie tak tylko amory i springi maja inną charakterystykę a jak by co to mam zwrotnice do V6

No i pozostaje zapytać o górne mocowanie, pewnie camber'y więc trzeba jeszcze jeden klocek do układanki dokupić wtedy.

Piotrek nie polecam tej firmy mam na tyle amortyzatory tej firmy i jest tak twardo że na sezon wpadają seryjne

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót