B
bizon2007
Guest
bardzo ładną masz tą Alfę no i V6- aż miło popatrzeć; może jak będę w wakacje w Mielnie to sobie popatrzę na żywo?
/
/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
75andrew155 napisał:Jakiej firmy jest wkładka filtra???
bizon2007 napisał:Może jak będę w wakacje w Mielnie to sobie popatrzę na żywo?
Majkel napisał:75andrew155 napisał:Jakiej firmy jest wkładka filtra???
Jacky Auto SportDobierana była według wymiaru. Nie wystaje poza obudowę filtra, tak jak to bywa w przypadku np. filtrów od Filtrona.
Do tego filtra dokupiłem jeszcze te detergenty do czyszczenia i nasączania.
aha a jeszcze jakbyś zdradził ile kosztuje bo też bym chciał zapewnić mojej alfie świeższy oddech
Alfista napisał:ino fabrycznej lotki w tych V6-tkach na klape ze sporta po lifcie wam brakuje
Nie jest pewne czy Alfinka będzie z tego zadowolonaMajkel napisał:Mam nadzięję, że będzie zadowolony
Kup 155V6Rosik napisał:Eee Alfinka poszła w dobre ręceSzczecin się nią zaopiekuje
Za to ja nie będę z tego zadowolony. Powoli moja 1.8 staje się najsłabszym autkiem w moim mieście![]()
![]()
![]()
Alfista napisał:Q4 by sie jakas przydała na forum
Panowie, nie mozecie nikogo zmusic do tego zeby kupil sobie najlepsza wersje 155 :wink: Kazdy sam podejmuje decyzje, ale Q4 byla by mile widziana :twisted:Digit napisał:Alfista napisał:Q4 by sie jakas przydała na forum
Popieram w całej rozciągłości, chcemy 155 Q4 na forum!![]()
Taki jest ogólny plan75andrew155 napisał:Kup 155V6