[155] Alfa Romeo 155 2,5 V6 Majkel

bardzo ładną masz tą Alfę no i V6- aż miło popatrzeć; może jak będę w wakacje w Mielnie to sobie popatrzę na żywo?
/

75andrew155 napisał:
Jakiej firmy jest wkładka filtra???

Jacky Auto Sport :) Dobierana była według wymiaru. Nie wystaje poza obudowę filtra, tak jak to bywa w przypadku np. filtrów od Filtrona.
Do tego filtra dokupiłem jeszcze te detergenty do czyszczenia i nasączania.

bizon2007 napisał:
Może jak będę w wakacje w Mielnie to sobie popatrzę na żywo?

Zapraszam serdecznie :)

Majkel napisał:
75andrew155 napisał:
Jakiej firmy jest wkładka filtra???

Jacky Auto Sport :) Dobierana była według wymiaru. Nie wystaje poza obudowę filtra, tak jak to bywa w przypadku np. filtrów od Filtrona.
Do tego filtra dokupiłem jeszcze te detergenty do czyszczenia i nasączania.

aha a jeszcze jakbyś zdradził ile kosztuje bo też bym chciał zapewnić mojej alfie świeższy oddech

Panowie ino fabrycznej lotki w tych V6tkach na klape ze sporta pi lifcie wam brakuje :mrgreen:

Wkładka ta kosztowała mnie 76zł

Alfista napisał:
ino fabrycznej lotki w tych V6-tkach na klape ze sporta po lifcie wam brakuje

Pomyślimy, Pomyślimy :)

Już nie pomyślimy :cry:
Sprzedałem Alfę... Teraz Kubas będzie się nią opiekował.
Mam nadzięję, że będzie zadowolony

Eee Alfinka poszła w dobre ręce :) Szczecin się nią zaopiekuje ;)
Za to ja nie będę z tego zadowolony. Powoli moja 1.8 staje się najsłabszym autkiem w moim mieście :P :P :P

Rosik napisał:
Eee Alfinka poszła w dobre ręce :) Szczecin się nią zaopiekuje ;)
Za to ja nie będę z tego zadowolony. Powoli moja 1.8 staje się najsłabszym autkiem w moim mieście :P :P :P
Kup 155V6

To jest prośba skierowana w moja stronę ?? :D

Digit napisał:
Alfista napisał:
Q4 by sie jakas przydała na forum

Popieram w całej rozciągłości, chcemy 155 Q4 na forum! :-P
Panowie, nie mozecie nikogo zmusic do tego zeby kupil sobie najlepsza wersje 155 :wink: Kazdy sam podejmuje decyzje, ale Q4 byla by mile widziana :twisted:

75andrew155 i ja jestem zadowolony i ona napewno też będzie zadowolona :twisted:
wsumie nie będe chyba zakładał tematu o niej bo nie ma sensu.. ewentualnie jak zapodam pare małych zmianek typu alu jakas mała gleba i tłumiki koncowy to wtedy zapodam foty... najpierw wsumie musze zrobic jakies audio... bo lubie jak cos mi dobrze w uchu brzęczy hehe :mrgreen:

Pozdrawiam

KUBAS, powiniennes dokonczyc projekt z tylną lotką ze sporta po lifcie, majkel napewno by sobie tego zyczył i bella tez miala obiecane :lol:

Alfista ooo widzisz dobrze że mi przypomniałes hehe...
Pikero ma taką na swojej 155 noi wsumie Rosik też hehe to jakby co, to sobie pożycze :twisted: ...
Pozdrawiam

nie nie Kubas alfista ma inną do opchnięcia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót