[155] Alfa Romeo 155 2,5 V6 Majkel

Dziekuje za miłe słowa :)
Nie to co nasz "Duet"

Zapytałem Żonki o mixer bo potrzebóje do samochodu to powiedziała " że jak go wezmę do samochodu to dostanę w ryj " więc nie biorę bo nie mogę :lol:

W ryj mikserem?? Wtedy Ty byś był obuty w instalacje gazową. "Zawór czerpalny" juz chyba jest :twisted:

dziurka na zawór ale nie zawór :P

Nie ma zaworu? To nie będzie trzymało gazu...Będą wycieki...Tzn. bedzie sie ulatniał :D

Tak poważnie ...........to w życiu gazu nie założe ani nie kupię Alfy z gazem , gdy kupowałem swoją V6 miała założony gaz jakiś TiP TOP kazałem ją zdemontować bo sprzedający taką opcję zaznaczył . Instalacja była założona kilka miesięcy wcześniej itylko dla tego ją kupiłem no i dla skóry jest śliczna. Moi znajomi mechanicy jeżdżą na gazie ( nie Alfami )jaka to bida z nędzą dobre samochody a takie woły aż przykro patrzeć

Dokładnie bardzo ładna i zadbana.Ja już miałem okazję zobaczyć fotki przed prezentacją na forum :D

Ostatnio przewija mi sie przez głowę pomysł zamiany mojej 155 na inna tzn. z innym silnikiem. Jakis 2.0 moze....

No co Ty Majkelu,rozstajesz się z V-ką-co się dzieje ? Przybywa po mału V6 i myślałem iż wkrótce założymy nowy klub V6 :D

Nad moja Alfa spedzilem troche czasu i wlozylem duzo pracy jednak ze wzgledu na to ze mam bardzo slaba plynnosc finansowa i nie moge sobie pozwolic na częstą jazdę...czasem brakuje na paliwo. Alfa chodzi bardzo ladnie(Kamil 155 miał okazje sie przejechać) wiec nie moge narzekać.

Nie mam bardzo pilnej potrzeby zamiany, ale jednak rozwazam mozliwosc. Z drugiej strony biorac bede miał obiektywne spojrzenie na R4 a V6 :D

i co sie chwalisz :> :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: no dobra ładna ładna :)

Gosia podpadasz :twisted: Masz szczeście ze nie bedzie mnie w Czechach :P

Powiem szczerze ze te 155 tez cos w sobie maja :D fajne autko masz,a to serce to marzenie,wilk prawdzwy :twisted: Na jednym ze zdjec masz fajnego pasazera (Alf) nie dokucza Ci swymi kasliwymi zartami i specyficznym pczuciem humru??? :lol:

Amortyzatory
Powrót