FerraEnzo
Nowy
Dobrze Ci mechanik powiedział odnośnie Fastów. Poczytaj na forum, popatrz co ludzie u siebie montują. TRW może i są trwałe, ale czy wytrzymają 2x tyle km co fast ? Bo dwa albo 2,5 razy tyle kosztują.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ciekawe czy byś tak uważał gdybyś od lipca do początku października wrypał w auto prawie 5k zł a dalej by się coś innego sypało. Co do fastów nie jestem ani zwollenikiem ani przeciwnikiem. Prawda jest taka, że na Polskich dziurach rozsypie się nawet tytanowe zawieszenie.Ja uważam, że jak kogoś stać na kupno samochodu to powinno być go stać na jego utrzymanie, czyli części porządne a nie jakieś śmieciowe![]()
Hehe, ja samochodu nie kupiłem, tylko dostałemAle fakt, wolałbym wrzucić coś porządnego, niż tanie i słabe... Dlatego w przypływie potrzeby i gotówki będę zakładać poliuretany. Poza tym o trwałości fastów słyszałem więcej złego niż dobrego.