• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[147] Alfa Romeo 147 by Lazy

Z tym "zadbana" to bym nie przesadzał, daj mi jeszcze trochę czasu. Tak czy inaczej dzięki :D Póki co i tak Twoja wygląda lepiej :3

Fajny egzemplarz :) wbijaj do mnie

Wysłane z mojego GT-I9300

Bardzo fajna sztuka z wyróżniajacym się kolorkiem który wygląda świetnie:)
Zapraszam do siebie:)

Po trzech dniach ciężkiej pracy Bella zyskała dach nad głową :cool: dorzucam kilka fotek z dzisiejszej sesji :D :D

166189-alfa_romeo_147_goraca_wloszka-dscn0836.jpg

166190-alfa_romeo_147_goraca_wloszka-dscn0838.jpg

166191-alfa_romeo_147_goraca_wloszka-dscn0843.jpg

BTW Myślicie że jasna skórka pasowałaby do Rosso ?

Załączniki

• DSCN0836.jpg
    DSCN0836.jpg
    178.5 KB · Wyświetleń: 225
  • DSCN0838.jpg
    DSCN0838.jpg
    181.6 KB · Wyświetleń: 232
  • DSCN0843.jpg
    DSCN0843.jpg
    94.4 KB · Wyświetleń: 222
Ostatnia edycja:
Ładne widoki tam masz :)

Nic takiego, wszędzie dookoła tylko piasek i piasek :D

Ostatnia edycja:
Zacna Alfa ;) Dobre zdjęcia. Widzę w zderzaku dwa gwizdki? ^^

P.S. A co do skór, moim subiektywnym zdaniem, jasna nie. Ale podkreślam, to mój gust. Jak chcesz wrzucać skórę to czarną.

Dzięki kolego!! :D

Jesteś chyba pierwszą osobą, która wiedziała co takiego mam an zderzaku :beer: Z tymi skórkami też mi się nie widzi... Była ciekawa oferta foteli w bananowej skórze stąd pytanie, ale jakoś nie mogłem sobie tego wyobrazić :)

Ostatnia edycja:
Nie ma ktoś może na forum zestawu rosso + banan żeby dało się podejrzeć ?

Dzięki kolego ! :D

Czyli zostajemy przy czarnej lub czerwonej :cool:

Bociek zgodzę się że banan wygląda świetnie, ale raczej przy lakierze w nero i przy tej wersji zostanę.

O tak. Nero i banan robi robotę ;)

W międzyczasie zestaw kilku pozycji, które wkrótce "wejdą w Bellę" :D

attachment.php

Załączniki

• DSCN0849.jpg
    DSCN0849.jpg
    92.1 KB · Wyświetleń: 217
Do Ciebie może i by pasował :)

Zmiana planów ! :P Rezygnuję z wyrzucenia tylnej wycieraczki. Z dwóch silniczków zrobiłem jeden i jakoś to działa + zamówiłem ramię z piórem w autosklep24.pl, zobaczymy co to przyjdzie :D

Ostatnia edycja:
Wycieraczka do mnie dotarła :pleasantry: Szczerze nie spodziewałem się niczego specjalnego, ale jestem pozytywnie zaskoczony :cool: Całość jest przystosowana no wersji z lotką. Wydaje się że materiały, z których została wykonana są dobrej jakości. Wycieraczka dobrze przylega do szyby i póki co ściąga wodę idealnie :) Jak ją założyłem kolory nowego ramienia i "cycka" okropnie się różniły, co stało się pretekstem do odnowienia plastiku tej całej osłonki ;)

167055-alfa_romeo_147_goraca_wloszka-dscn0887.jpg

Ogólne jak najbardziej polecam :cool:

PS Jak wam się widzi usunięcie emblematu klapy bagażnika ? Usuwać i wyrównywać czy raczej zostawić ?

Załączniki

• DSCN0887.jpg
    DSCN0887.jpg
    98.3 KB · Wyświetleń: 180
Ostatnia edycja:
bella sliczna :) tez mam w planach przyciemnic szyby a nawet pomalowac cala na pearlblue :D

- - - Updated - - -

Wycieraczka do mnie dotarła :pleasantry: Szczerze nie spodziewałem się niczego specjalnego, ale jestem pozytywnie zaskoczony :cool: Całość jest przystosowana no wersji z lotką. Wydaje się że materiały, z których została wykonana są dobrej jakości. Wycieraczka dobrze przylega do szyby i póki co ściąga wodę idealnie :) Jak ją założyłem kolory nowego ramienia i "cycka" okropnie się różniły, co stało się pretekstem do odnowienia plastiku tej całej osłonki ;)

167055-alfa_romeo_147_goraca_wloszka-dscn0887.jpg

Ogólne jak najbardziej polecam :cool:

PS Jak wam się widzi usunięcie emblematu klapy bagażnika ? Usuwać i wyrównywać czy raczej zostawić ?
mi sie osoboscie nie podoba :( wole logo :)

:cool:

No co Ty, jakie usunięcie emblematu ? Wieśwagena chcesz zrobić z Alfy ? :butcher:

Amortyzatory
Powrót