Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Nie ma ktoś może na forum zestawu rosso + banan żeby dało się podejrzeć ?
mi sie osoboscie nie podobaWycieraczka do mnie dotarłaleasantry: Szczerze nie spodziewałem się niczego specjalnego, ale jestem pozytywnie zaskoczony
Całość jest przystosowana no wersji z lotką. Wydaje się że materiały, z których została wykonana są dobrej jakości. Wycieraczka dobrze przylega do szyby i póki co ściąga wodę idealnie
Jak ją założyłem kolory nowego ramienia i "cycka" okropnie się różniły, co stało się pretekstem do odnowienia plastiku tej całej osłonki
![]()
Ogólne jak najbardziej polecam
PS Jak wam się widzi usunięcie emblematu klapy bagażnika ? Usuwać i wyrównywać czy raczej zostawić ?
PS Jak wam się widzi usunięcie emblematu klapy bagażnika ? Usuwać i wyrównywać czy raczej zostawić ?