Alfa GT by Maykee

• Autor wątku Autor wątku Maykee
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Na zywo robi dopiero wrazenie !!!! autko sobie czesto Strzegomska pomyka ;-)

efekt taki ze nawet mi sie zaczelo biale auto podobac

Pozdrawiam

Mi się zawsze białe podobały :) Bardzo ładnie zrobiona i felgi jedne z moich ulubionych. Gratulacje i pozdrawiam

(...)Generlanie czasami jak spotykam ze tak powiem fanatyków alfy mówia mi dosyc czesto ze sprofanowałem to auto hehe :/ .(...)
Jako lekki fanatyk zgadzam się z tym poglądem :-)
Ale w ogóle się tym nie przejmuj! To Tobie ma się podobać :-)
Ty masz mieć banana na twarzy podchodząc do niej i jeżdżąc nią :-) Niech Ci się dobrze kółka kręcą.
Aha! Akurat wczoraj gadałem w serwisie o wzmocnionych dieslach i mówił mi macher, że gość z 240-konnym dieslem przyjeżdża raz na sezon na wymianę: sprzęgła, koła dwumasowego i półosi :-) Nie przesadź ;-)

Jako lekki fanatyk zgadzam się z tym poglądem :-)
Ale w ogóle się tym nie przejmuj! To Tobie ma się podobać :-)
Ty masz mieć banana na twarzy podchodząc do niej i jeżdżąc nią :-) Niech Ci się dobrze kółka kręcą.
Aha! Akurat wczoraj gadałem w serwisie o wzmocnionych dieslach i mówił mi macher, że gość z 240-konnym dieslem przyjeżdża raz na sezon na wymianę: sprzęgła, koła dwumasowego i półosi :-) Nie przesadź ;-)

240 konne 1.9 ??

hmm powiem tak: z 1.9 przy big turbo i duzym coolerze mozna zrobic 240 Hp i jakies 450 Nm bez problemu. Ale silnikbedzie doostawał w du.pe ciagle, a alfickie motory tego nie lubia.... wiec tutaj ja uknalem kolejny projekick zwiaznany z moja GT :D ale to bedzie niedugo =)

Najsssssss!!!
Pierwsze co uderza to.... ukłucie zazdrości :P
Piękne auto - szerokości życzę.

swietny woz :) ale szczerze bardziej mi sie podobal na czarnych kolach, ale to kwestia gustu ;) a ci co mowia ze sprofanowales Alfe to nie wiedza co mowia :D mialem ostatnio okazje widziec sprofanowana Alfe (nie bede mowil kto jest jej wlacicielem ;););)) ale tamto to byla wiocha, a Twoja fura to jest New York City - Manhatan ;)

Uwielbiam GT, strasznie mi się podobają te auta :-)
Seria, jak dla mnie jest perfekcyjna, i każda zmiana jest wg mnie ryzykowna...
Białe auta (zwłaszcza o takiej linii jak GT) bardzo mi się podobają, więc jest super! Nie przepadam za czarnymi felami, więc z radością przyjąłem zmianę! Czarne szyby przy białym lakierze wyglądają świetnie, ale nie zabierają Ci dowodu rejestracyjnego?
To, że lubisz adrenalinę, widać też po braku przedniej tablicy - nie masz przez to dodatkowych problemów?

PS. Widzę, że odwiedzasz tory. Możesz zdradzić gdzie jeździsz i ile kosztuje taka przyjemność?

PS2. Kolejny przykład, że lubisz adrenalinę, to sesja na Moście Bartoszowickim, hehe. Mnie ten zakaz trochę zniechęca do sesji w tym miejscu :-)

robi wrażenie ;) taka prawdziwa zapierdalaka :D zapodał bym jeszcze dekielki do felg i by było git ;) pzdr

dobrze sie prezentuje ! robote czyni :) na jakim torze to pierwsze foto ?

lubie adrenaline hehe a policja non stop chce mi zabrac dowód tyle ze juz niektory policjantom sie nie che bo wiedze ze tak w kolko ciagle mozna hehe

a ten tor to w lausitz eurospeedway. Wypad do niemczech cały bak i na miejscu 15 min jazdy po torze czyli jakies 8 okrazen koszt 17 euro... roche duzo ale za to jaka frajda jak cie bokim na zakrecie mija gr 35 hhehehe

a jeszcze rakietowa czesto w miare odwiedzam. Na wiosne planujemy jechac na hockenheim wiec jak cos napisze wczesniej na forum :D

szukam teraz jakiegos turbo ktore w miare wczesnie wstaje i skrzyni q2 wiec za rok na ogolnopolskim zadna gta mi nie podskoczy hehhe ;)

O ja, musisz kochać to auto, że tyle serca i mamony w nie wkładasz. Co do efektu to się nie wypowiadam, bo mi nie podchodzą takie felgi w tym kolorze, ale reszta okej!

Amortyzatory
Powrót