Alfa GT by Maykee

• Autor wątku Autor wątku Maykee
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
kolor bardzo na czasie , wg mnie lepszy niż poprzednio

jest szansa na większe zdjęcia ?

Wg. mnie Alfy GT wyglądają lepiej od 156 i 147 ,ale konsola środkowa to totalna porażka :(

tak postaram sie je wrzucic jak najszybciej :D a tak poza tym uwazam ze konsola daje rade, w 166 jest ochydna :P:P:P

cóż , nie jest to może deska jak w A5 ale bez przesady... nie jest źle , sam fakt że patrzyłem na nią 2,5 roku jest tego dowodem :D ...brzydka deska ?? polecam zajrzeć do Brera/Spider :)

nie no autko wygląda świetnie:)

nie no autko wygląda świetnie:)

jak będziesz miał więcej dużych zdjęć to wrzucaj:)

Ladnie sie prezentuje, a propo co robiles na tej lawecie, znam tego goscia z laweta.

hehe deska nie jest najgorsza. A co do malowania malowałem podłuznice, auto wyglada jak by wyjechało prosto z fabryki:D

tutaj macie kilka fotek z malowania. W niedziele jade na zawody offoe na 1/4 mili i w poniedziałek cos powrzucam jakies foteczki i generalnie zapraszam na lotnisko do skarbimierza na jakies wyscgi lekkie:D Pozdro

brzydka deska ?? polecam zajrzeć do Brera/Spide
Przecież konsole ma taką sama jak 159 - piękną

W GT jak na sportowa odmianę alfy, to aż nie do pomyslenia jest brak zegarów na konsoli środkowej :(

mam pytanie co do szyb - wszystkie przyciemniałeś czy przedniej nie ruszałeś? bo z tego co wiem to przedniej chyba nie można ale na tych Twoich zdjęciach wygląda jak by też była przyciemniana. pytam bo chciałbym u siebie osiągnąć dokładnie ten sam efekt jak u Ciebie. wygląda na prawdę niesamowicie:)
Chciałbym przyciemnić tylną szybę i wszystkie boczne na jednakowo. Piszesz, że masz folie 65%, miałeś może kiedyś problemy z drogówką z tego powodu? Bo z tego co się zorientowałem 65% przepuszczalności dla szyb bocznych przednich nie jest dopuszczalne:P
Mógłbyś zdradzić orientacyjny koszt tego przyciemniania?

Z góry dzięki, pozdro
paweł

Ostatnia edycja:
jesli moge wiedziec to gdzie malowales i iles zabuliles za malowanie?

a mi sie bardzo podoba, wyroznia sie wsrod innych i ma wszystko co powinno byc na desce :)

Piękna,dopieszczona i wyjątkowa Alfka.Bardzo fajne fotki a szczególnia ta na której piękna kobieta leży na masce belli-super duet :)

auto jest super!!! ale mją uwagę przykuła ta pani pięknie pochylona nad maską...chciałbym stać z tył :)

ładniutka ,tylko pozazdroscic:P i zyczyc powodzenia w dalszych modach:)

Pzdr

mam pytanie co do szyb - wszystkie przyciemniałeś czy przedniej nie ruszałeś? bo z tego co wiem to przedniej chyba nie można ale na tych Twoich zdjęciach wygląda jak by też była przyciemniana. pytam bo chciałbym u siebie osiągnąć dokładnie ten sam efekt jak u Ciebie. wygląda na prawdę niesamowicie:)
Chciałbym przyciemnić tylną szybę i wszystkie boczne na jednakowo. Piszesz, że masz folie 65%, miałeś może kiedyś problemy z drogówką z tego powodu? Bo z tego co się zorientowałem 65% przepuszczalności dla szyb bocznych przednich nie jest dopuszczalne:P
Mógłbyś zdradzić orientacyjny koszt tego przyciemniania?

Z góry dzięki, pozdro
paweł

Hmm przedniej szyby nie mam przyciemnonej a boczne 65 tak jak pisałem. koszt to okolo 500pln, legalnie moze byc 30 wiec jest lipa. policja czesto mnie zatrzymuje i chce zabrac dowód rej. ale tez za tablice, ktorych nie ma:D
Za malowanie nie wiem ile płaciłem bo robiłem to na OC po lekkiej stłuczce i AC, sam płaciłem tylko za malowanie kilku elementów. Tutaj mam fotke z trasy http://img368.imageshack.us/img368/2583/gt1.jpg Teraz czeka mnie naprawde mocna rozkmina bo trzeba zamontowac mocniejsze sprzegło i dwumas, bo nie ogarniaja te podzespoły... Bo narazie jest low and slow... Wiec zabieram sie za silnik:D

Amortyzatory
Powrót