• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulietta] Alfa Giulietta Sprint LE 1.4 MA

18 ?
Sam mam 18 i moja kobieta nie zauważyła różnicy w komforcie po 16

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Będzie sztos na takim laciu. Planujesz jakieś obniżenie?

159 chyba i tak jest dość nisko posadzona .

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Korzystając dzisiaj z chwili wolnego czasu do auta wleciał letni setup, czyli nowe 19" Ti i opony Goodyear Eagle F1 Assymetric 3. In love!

20170323_095213.jpg 20170323_100952.jpg 20170323_102416.jpg 20170323_110348.jpg 20170323_202537.jpg

Wiem wiem, auto brudne, a zdjęcia robione telefonem ;p

ahhhh ta wiosna :) nie wiem co lepsze w wiośnie, zmiany na letni setup czy coraz bardziej skąpo ubierające się Panie ;)

ahhhh ta wiosna :) nie wiem co lepsze w wiośnie, zmiany na letni setup czy coraz bardziej skąpo ubierające się Panie ;)

jeśli jesteś zdrowy to wybierzesz 2gą opcje... rolki fajna sprawa, ale piorytety na pierwszym miejscu

- - - Updated - - -

Korzystając dzisiaj z chwili wolnego czasu do auta wleciał letni setup, czyli nowe 19" Ti i opony Goodyear Eagle F1 Assymetric 3. In love!

Pokaż załącznik 224794 Pokaż załącznik 224795 Pokaż załącznik 224796 Pokaż załącznik 224797 Pokaż załącznik 224798

Wiem wiem, auto brudne, a zdjęcia robione telefonem ;p

jedyny słuszny rozmiar w tym aucie, brawo Ty :)

Ostatnia edycja:
Ładnie wyglądają te felgi na Julce :).

Mam w planach zmienić na takie same oponki (albo uniroyal rainsport 3). Możesz w 2 zdaniach napisać jak się sprawdzają? (szumy, opory itp...)

Ładnie wyglądają te felgi na Julce :).

Mam w planach zmienić na takie same oponki (albo uniroyal rainsport 3). Możesz w 2 zdaniach napisać jak się sprawdzają? (szumy, opory itp...)
Po jednym dniu użytkowania i raczej zbyt wysokiemu cisnieniu w oponach nie mogę się obiektywnie wypowiedzieć. Po winklach tez jeszcze nie naciskam z racji jeszcze świeżego smarowidla do opon. Ale za jakiś czas oczywiście dam znać.

Dzieki, ale pieknie bedzie jak wjada Big Brembo :)

No i jak dla mnie jeszcze lepiej by siadło z felgami w graficie, ale to zawsze można zmienić, byle się Tobie podoba :) A co z malowanie zacisków? Ja moje pomalowałem na gotowe, a okazało się, że gwinty odpowietrzników trzeba zregenerować, ale jak to bywa na warsztatach regenerujących zaś mi całe poobijali więc będą drugi raz malowane hehe :)

No i jak dla mnie jeszcze lepiej by siadło z felgami w graficie, ale to zawsze można zmienić, byle się Tobie podoba :) A co z malowanie zacisków? Ja moje pomalowałem na gotowe, a okazało się, że gwinty odpowietrzników trzeba zregenerować, ale jak to bywa na warsztatach regenerujących zaś mi całe poobijali więc będą drugi raz malowane hehe :)

Jestem wyznawca klasyki ;) ciemne felgi wyglądają na mniejsze i gubią się detale. Aczkolwiek wiem ze by fajnie wizualnie pasowały do lusterek, klamek i scudetto. Może kiedyś ;)

Na zaciski ciągle brak czasu, ale obiecuje sobie, ze do wakacji uda się temat zamknąć.
W poczekalni czeka również kiera z QV na obszycie w skore i alcantare i chip.. a do chipa pewnie fmic.. głowa pełna pomysłów tylko z czasem gorzej ;p

Amortyzatory
Powrót