• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulietta] Alfa Giulietta Sprint LE 1.4 MA

No to hop. Efekty sesji Black&White o której wspominałem wcześniej. Sobotnie deszczowe przedpołudnie w Gliwicach, kilka godzin przed rozpoczęciem zakończenia sezonu organizowanego przez Dobre Bo Włoskie. Foto by BadHabit. Czarną Julkę chyba poznajecie? ;)

Black and White (7 z 29).jpg Black and White (12 z 29).jpg Black and White (16 z 29).jpg Black and White (18 z 29).jpg Black and White (20 z 29).jpg Black and White (21 z 29).jpg Black and White (25 z 29).jpg Black and White (29 z 29).jpg Giulietta Biała (5 z 71).jpgGiulietta Biała (7 z 71).jpg Giulietta Biała (13 z 71).jpg Giulietta Biała (19 z 71).jpg Giulietta Biała (34 z 71).jpg Giulietta Biała (54 z 71).jpg Giulietta Biała (57 z 71).jpg Giulietta Biała (65 z 71).jpg Giulietta Biała (66 z 71).jpg Giulietta Biała (69 z 71).jpg

Ostatnia edycja:
Ok żeby nie było: auto bardzo mi się podoba i super wygląda a zdjęcia i tak tego nie pokażą ;)

zdjęcia mega :) ciekawią mnie twoje felgi, wyglądają jak z 4c ale coś za małe. To chyba nowy wzór AR, tylko raz widziałem Giuliette na felgach z 4c - mega :D

zdjęcia mega :) ciekawią mnie twoje felgi, wyglądają jak z 4c ale coś za małe. To chyba nowy wzór AR, tylko raz widziałem Giuliette na felgach z 4c - mega :D
To jest wzór wprowadzony specjalnie dla wersji Sprint w rozmiarze 17 cali. Teraz występuje po 2gim lifcie jako opcja dla wszystkich wersji (ale jeśli się nie mylę to w antracytowym kolorze).

Piękna Julka! :o Mam taką na liście swoich marzeń do spełnienia w niedalekiej przyszłości. Do zobaczenia na drodze! :)

Dzieje sie! Coś nowego, czerwonego i.. dużego! :)

519.jpg

520.jpg

521.jpg

Ostatnia edycja:
Dobrze wiedzieć też, jakie benzyny mają swoje wyjątkowe potrzeby ;)

aż z ciekawości zajrzałem do instrukcji i rzeczywiście taka wymiana jest przewidziana ;)

Julka trafiła w dobre ręce ;)

Big Brembo - u mnie też leżą i czekają na cieplejsze dni :)

Ja się jeszcze za to nie wziąłem, brak czasu. A powłokę lakierniczą zacisków odnawiałeś ?

Ja będę to sam ogarniać, zawsze można się razem zgrać, bo po wpisie pod avatarem widzę, że mieszkamy bardzo blisko siebie :)

Bardzo ładne auto gratuluję. Mam pytanie odnośnie zacisków brembo, czy niezbędne przy zmianie są adaptery? W Subaru brembo wchodzą bez.

Bardzo ładne auto gratuluję. Mam pytanie odnośnie zacisków brembo, czy niezbędne przy zmianie są adaptery? W Subaru brembo wchodzą bez.
Przy zmianie na Big Brembo niezbędne są cale zwrotnice, ponieważ maja inna konstrukcje od wersji z standardowymi zaciskami. Bez większych modyfikacji można założyć małe Brembo, np. z AR 166.

Amortyzatory
Powrót