Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Lepiej by zabrzmialo zajebiaszcza bella i foty tez niezle ;p ale dzieki!Zajebiaszcze foty! Bella również niezła
To jest wzór wprowadzony specjalnie dla wersji Sprint w rozmiarze 17 cali. Teraz występuje po 2gim lifcie jako opcja dla wszystkich wersji (ale jeśli się nie mylę to w antracytowym kolorze).zdjęcia megaciekawią mnie twoje felgi, wyglądają jak z 4c ale coś za małe. To chyba nowy wzór AR, tylko raz widziałem Giuliette na felgach z 4c - mega
![]()
Ja póki co mam problem z odkręceniem zacisków od zwrotnicBig Brembo - u mnie też leżą i czekają na cieplejsze dni![]()
Nie, a do ideału trochę brakuje. Może tego nie widać na foto, ale płatami schodzi klar i są przytarcia w kilku miejscach. Najchętniej bym to komuś zlecił.Ja się jeszcze za to nie wziąłem, brak czasu. A powłokę lakierniczą zacisków odnawiałeś ?
Przy zmianie na Big Brembo niezbędne są cale zwrotnice, ponieważ maja inna konstrukcje od wersji z standardowymi zaciskami. Bez większych modyfikacji można założyć małe Brembo, np. z AR 166.Bardzo ładne auto gratuluję. Mam pytanie odnośnie zacisków brembo, czy niezbędne przy zmianie są adaptery? W Subaru brembo wchodzą bez.