Lancia Delta (niedługo będzie można w muzeum wystawiać: "A to jest, synku, Lancia!") jeśli mniejszy albo C5 Tourer, jeśli kombi (ale tylko z hydro, wiadomo - też być może ostatnia okazja).
Tak mi się przypomniało
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Lancia Delta (niedługo będzie można w muzeum wystawiać: "A to jest, synku, Lancia!") jeśli mniejszy albo C5 Tourer, jeśli kombi (ale tylko z hydro, wiadomo - też być może ostatnia okazja).
KRS zdrajca![]()
Julka i ten Lexus bez porównania (tak w ogóle to inne segmenty). Nawet poprzedni IS jest bardzo fajny (pod względem wyciszenia, wykończenia, jakości i właściwości jezdnych). Fakt, że miejscem nie grzeszy w porównaniu z konkurencją (A4, 3-er), ale jeśli komuś nie zależy na tym za bardzo to uważam, że warto! U mnie właśnie tylko przez to odpadł....Rozumiem, ze nowka sztuka??Ja bym chyba jednak wybral Julke chyba, ze dla Ciebie za mala.W sumie IS chyba wiele wiekszy nie ejst o ile w ogole jest.Mowie oczywiscie o wnetrzu
ale gdzie ja napisalem, ze to ten sam segment??wiem jak wyglada jedno i drugie.Leksusy zwlasza te nowe sa piekne ale Julka tez mi sie podoba.Julka i ten Lexus bez porównania (tak w ogóle to inne segmenty). Nawet poprzedni IS jest bardzo fajny (pod względem wyciszenia, wykończenia, jakości i właściwości jezdnych). Fakt, że miejscem nie grzeszy w porównaniu z konkurencją (A4, 3-er), ale jeśli komuś nie zależy na tym za bardzo to uważam, że warto! U mnie właśnie tylko przez to odpadł.
Tak swoją drogą,najtańszy IS kosztuje 160k, najtańsze ... audi A6 170k. Czym się kierowałeś wybierajac małego,ciasnego,klasę niższego lexa ?
Radek Ty jak zwykle swoje musisz dodac hahahaha.Mysle, ze napewno chcial miec tyl.
ybakmj, dlaczego nie opłaca się leasing na 2 lata?
Podpisuje się pod tym bo sam wziąłem na 3 lata.Po pierwsze amortyzacja leasingu wynosi min 30 miesiecy,Czyli skończyłeś już leasing,a auto dalej musisz amortyzować.Do tego po 24 miesiacach wykup auta to jakies 19-20%,a po 3 latach już tylko 1% wartosci. Przy 2 latach możez sobie ponownie odciągnąć vat,choć to zalezne od wykupu ( tylko osobowe). Ubezpieczenie przy 2 letnim lesaingu również będzie wyższe.