Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
AVE.....Fiergloo ... Bo 1,2 to ja mam w kosiarceTrend Fiata jest taki, że prędzej pójdą w obniżanie pojemności podnosząc moc, niż w podpieranie mocy pojemnością, gdzie ja jestem zwolennikiem tego drugiego.
Moja Alfa 1.6 (fakt, że sporo mniej kucy miała) spalała nawet i 7.3 litra przy cywilizowanej jeździe (a na bardzo upartego szło zejść poniżej 7 litrów). Przy takiej samej obecne 1.4 pali 8.4 litra. Więc nie wiem czy downsizing to taki super pomysł.
OK, tylko, że Twin Spark jest konstrukcją pewnie z 20-letnią. Ciekawe, jak by się sprawowało wolnossące 2.0 z MultiAirem na przykład.
A porownujac spalanie 147ki z Julka nie pominales czasem faktu, ze jak masz tyle kucy pod stopa to czesciej lubisz wykorzystac potencjal DNA swojej Alfy![]()
ja w ogóle nie wierze w Gulie. Alfa robi auta, ktorych nie ma: jakies Pandiony, DiscoVolante, Z2, 8C....
Jaka Alfa?
Alfa Romeo Pandion - wyprodukowana i pokazana przez Bertone - koncept, sztuk 1
Alfa Romeo Disco Volante - wyprodukowana i pokazana przez Carrozzeria Touring Superleggera - koncept, sztuk 1
Alfa Romeo Z2? (może chodzi Ci o TZ3?) - jeśli tak to wyprodukowana i pokazana przez Zagato - Corsa - sztuk 1, Stradale - sztuk 9
Alfa Romeo 8C - to jedyna z wymienionych przez Ciebie Alf Wyprodukowana przez Alfe a właściwie Maserati, czyli Fiat Group![]()
Kurczę, znalazłem dzisiaj na cochespias taką fotkę, rzekomo "makiety przodu Giulii" i ta w tle jest moim zdaniem superSzkoda, że to pewnie fake
Pokaż załącznik 49240
Kurczę, znalazłem dzisiaj na cochespias taką fotkę, rzekomo "makiety przodu Giulii" i ta w tle jest moim zdaniem superSzkoda, że to pewnie fake
Pokaż załącznik 49240
zpedalony napęd hahalfa już niebawem wróci do tylnionapędówki
Chłopaki z fiata mi mówili że góra chce dorównać niemieckim rzezniką a nawet być lepszym.